lördag 17 september 2011

Vår moderator PI Nord skriver endast på PI

KAPNING PI har ett antal moderatorer som arbetar i skift. En del ger sig aldrig till känna utan har bara direktiv att övervaka i det tysta. Andra moderatorer är synliga och svarar läsarna, däribland vår moderator PI Nord. Ett antal läsare har nu uppmärksammat att moderatorns namn förekommer bland SVD:s kommentarer och möjligen på andra bloggar/forum/tidningar.

Det är en fejk! Vi har redan stängt av en som regat sig på Disqus. PI Nord skriver (och modererar) endast på PI – aldrig någon annanstans!

Dessutom okynnesanmäler/flaggar vänstern alla tänkbara inlägg som görs i våra egna trådar vilket får till följd att vårt folk får spendera tid på att godkänna inläggen igen.

I övrigt ska ni hålla en seriösdebatton på PI. Inga personangrepp, inga omskrivningar av personnamn, inga ord som pack, avskum, apor, råttor eller drömmar om vapen/inbördeskrig/medborgargarden. Ser ni inte ert inlägg så har det fastnat i spamfiltret för godkännande eller så är det raderat helt enkelt enligt vår lista över bannade ord och uttryck vilket även inkluderar könsord och svordomar. Se regler till höger och netikett uppe i menyn.

Redaktionen

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt