torsdag 29 september 2011

Skola stängs efter fyra veckor

Ny%20friskola%20st%C3%A4ngs%20omedelbart

GÖTEBORG Den helt nystartade skolan ”Fredens skola” blev inte så fredlig. Skolinspektionen gjorde ett nedslag och konstaterade att det förekom så grova kränkningar på skolan att elevernas säkerhet var i fara. I morgon stängs skolan efter bara fyra veckor. Något liknande har aldrig hänt.

Det är slagsmål, knivar, kränkningar, ”dåligt språkbruk”, vilket vi med inte så mycket fantasi förstår vad det betyder. Barnen är rädda att gå till skolan, de gråter innan och är alldeles förtvivlade. En liten titt på skolans hemsida visar upp en i det närmaste plagiering av läroplanen. Det är värdegrund hit och dit, det är individen som får utvecklas i sin egen takt, man arbetar för jämställdhet bla bla bla.

När man så kommer till de språk som ingår i utbildningen så är det förutom svenska dels arabiska och dels somaliska. ”Fredens skola” har således inspirerats av ”fredens religion” – islam. Men precis som i de flesta sammanhang är ”fred” en dålig varudeklaration för islam. Fyra veckor fick man hålla på och slå på varandra, men i morgon är det stopp. Aldrig i historien har Skolinspektion dömt ut en skola så snabbt.

Lyssna: Skola stängs efter flera bråk

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt