fredag 9 september 2011

Campingkaos när zigenare belägrade med husvagnar

En mindre konvoj i juli invid en badstrand, även det i Malmö.

CAMPINGKAOS Det handlar om Paavefolket, s.k. Irish Travellers, eller zigenare om man så vill, även kända som asfaltsläggare. Deras karavaner har skådats på en mängd platser runtom Sverige sista halvåret där de belägrat privata tomter, företagsägda och kommunägda. Fenomenet återkommer som regel alltid i semestertider.

Nu är det Sibbarps camping som belägrats i Malmö. Media vill inte berätta för sina läsare att det är zigenare utan kallar dem för ”snyltande större sällskap”. Zigenarna, 60-70 stycken, har slagit läger tillsammans med 25 husvagnar, flera lastbilar och grävmaskiner utan att checka in och det rådde ren anarki i vanlig ordning. I detta faller var det en blandning av brittiska, irländanska och rumänska zigenare. Britterna hade Porsche, BMW och annat på parkeringen och låter sedan rumänerna göra grovjobben som asfaltsläggare.

Den förtvivlade campingpersonalen försökte hindra eller säga åt zigenarna som olovligen tog sig in på området för att använda toaletter och duschar, dit man bröt sig in i. Ingen lyder, istället får man fingret, fula ord och aggressiva och hotfulla utfall som svar. Personalen har desperat ringt polisen som i sin tur dröjt med att dyka upp. Man anser sig behöva många poliser på plats för att bemöta zigenarnas aggressiva beteenden.

Polisen fick slutligen ihop sju patruller och avlade en visit under fredagsmorgonen. Två greps misstänkta för stöld av husvagnar, en för olovlig körning och ett antal felparkerade bilar fick marschorder att flytta på sig.

Anders Lindell, informationsansvarig vid Skånepolisen, säger att en patrull var på plats redan igår, men att man avvaktade till fler poliser kunde vara med.

– Det måste vara gott om folk när man gör en insats mot 60-70 personer som kan vara aggressiva.

Efter två timmar på platsen och polisiär upplysning att Parkering Malmö hade för avsikt att bärga bort alla felparkerade gav hela gänget upp och rullade iväg.

SDS
Zigenarkonvojer

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt