måndag 5 september 2011

Våldtäktsman på Rosengård fick tungan nästan avbiten

VÅLDTÄKTSFÖRSÖK En 21-årig kvinna, som bor ensam på ökända Ramels väg, väntade på besök av en tjejkompis. Strax efter 01, natten till söndagen, ringde det på dörren och hon öppnade. Men det var ingen kompis utan en främmande man. Han tar sig in i hallen och på dålig engelska säger att de ska vara vänner. Kvinnan är inte intresserad och förmodligen även livrädd och försöker få ut mannen i trapphuset.

Då kopplar han ett närmast dödande strupgrepp på kvinnan, och försöker våldta henne. Han släpper greppet och försöker istället att kyssa henne och stoppar då in tungan i hennes mun. Det blev hennes räddning. I sin desperation att få bort honom biter kvinnan hårt i hans tunga. Enligt henne bet hon nästan av tungan på honom. Mannen sliter i hennes hår för att få henne släppa sitt bett. I kampen vann kvinnan. Han släpper greppet och blöder kraftigt från munnen och flyr från lägenheten ut i trapphuset. Innan han sticker spottar han på kvinnan.

Polisen kommenterar spottloskan syrligt med:

Det var fullt med blod i trappen också, så han har verkligen lämnat sitt visitkort, säger Anders Lindell vid Malmöpolisen.

Polisen lägger ner mycket resurser på att lösa våldtäktsförsöket genom att knacka dörr på Rosengård och ha spaning. Man har även skickat hans blod till SKL. Med lite tur finns han redan i deras register.

Händelsen är rubricerad som mordförsök.

AB
Skånskan

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt