söndag 11 september 2011

Islamisterna tycker så synd om sig själva

ISLAMISTER Först har vi den twittrande islamisten Omar Mustafa, som fick sitta i SVT-soffan en morgon och prata om ”islamofobin”, trots att han är ordförande för Islamiska förbundet (svensk gren av Muslimska Brödraskapet) och som gärna bjuder in jude- och homohatande radikala imamer till olika kongresser.

Och under söndagsmorgon satt Kristin Kaspersen i TV4 som en nickedocka inför Mohammed Amin Kharraki, ordförande för Sveriges Unga Muslimer (SUM).

Kriget%20mot%20terrorismen

Mohammed Amin Kharraki var den som käftade med Nalin Pekgul (S) i SVT Agenda angående förekomsten av islamister i Rinkeby. Hon var förbannad och ville göra något åt dem då de jagar kvinnor som inte täcker sig, mordhotar icke troende och mindre troende m m. Detta nekade han till – att de ens existerade. Något som gjorde Nalin om möjligt ännu mera förbannad.

SUM har bjudit in radikala osande imamer från mellanöstern till sina årliga ungdomskonferenser. 2009 bjöd man in Khalid Yasin som sagt att judar är smuts och att det enda rätta straffet för homosexualitet är döden. 2010 kom Abdullah Hakim Quick som sagt stort sett samma sak. Redan 2005 hade man Riyadh ul Haq, även han extremist på samma sätt. I år synade Per Gudmundson deras deltagarlista i mars och skrev:

Bara månader efter den första självmordsbombningen på svensk mark bjuder Sveriges Unga Muslimer in, till sin stora ungdomskonferens, en utländsk imam som har kritiserats för att ha gett religiös legitimitet åt självmordsbombningar.

Imamen, som är född och skolad i Egypten men huvudsakligen verksam i Kanada, har uppmärksammats av Investigative Project on Terrorism, inte bara för sina religiösa utlåtanden om så kallade martyrskapsoperationer, utan också för att han pekats ut i en amerikansk rättegång för att ha samlat in pengar till terrororganisationen Hamas. Av andra har imamen kritiserats för att ha skrivit en uttömmande handledning i hur man korrekt – enligt koranen – misshandlar sin hustru.

[...]

Huvudgästen på årets SUM-konferens heter Jamal Badawi. Han är född och utbildad i Egypten, men huvudsakligen verksam i Kanada där han anses tillhöra ledarskiktet för det Muslimska Brödraskapet.

[...]

Detta är långt ifrån första gången SUM bjuder in en föreläsare som knappast kan anses vara ett föredöme för ungdomen. Förra året bjöd man in Abdullah Hakim Quick som säger att judar är "smutsiga" och predikar att straffet för homosexualitet, som han kallar en onaturlig sjukdom, är döden. Efter hård kritik avbokade SUM Quick på grund av uppmärksamheten. Året desförinnan hade SUM imamen Khalid Yasin som gäst – en man som säger att att judisk och kristen tro är "smuts", att straffet för homosexualitet är döden, att hustrumisshandel är okej, att USA låg bakom terrorattackerna den 11 september 2001, att AIDS skapats av västliga regeringar, att kvinnors jämställdhet med män är "en galen vanföreställning", att kyrka och stat inte går att åtskilja samt att Sharialag ska gälla. År 2005 hette en gäst Riyadh ul Haq, en antisemit som predikar jihad och hyllar talibanerna.

[...]

Frågan börjar närmast bli om det är möjligt att hålla en islamisk konferens med utländska predikanter utan att bjuda in någon som är antisemit, terroristromantiker, kvinnoförtryckare, homofob eller konspirationsteoretiker.

Några andra av årets inbjudna vid konferensen i mars:

  • Mehmet Kaplan – Riksdagsledamot för Miljöpartiet.
  • Abdirazak Waberi – Riksdagsislamisten som sitter för Moderaterna.
  • Sheykh Adil Salahi – Är pro-shari'a och håller till i England
  • Lena Larsen – Norsk konvertit. Hon förespråkar islamisk familjerätt, som en del av shari'a, för kvinnor. Larsen var tidigare ordförande för Norsk islamisk Råd som är en paraplyorganisation. 2008 vägrade rådet att protestera mot en fatwa som föreslog dödsstraff för homoseuxuella. Fatwan var utfärdad av ett europeiskt råd som står Muslimska brödraskapet nära.
  • Ahmed Al-Mofty – står bakom nya moskébygget på Ramberget i Göteborg. Uppdrag Granskning tog upp det faktum att saudi betalar bygget, och saudiarabiens rättskipning bygger uteslutande på sharialagar baserat på salafiasm, den hårdföra grenen av sunniislam. Han kunde dock inte komma till SUM.
  • Boona Mohammed – Amerikan och bokstavstroende salafist.
  • Othman Al Tawalbeh – imamen som pluggar shari'a, och som Svenska kyrkan anställde i Sofia församling där han ska föra dialog med ynglingar i Fryshuset. Kritiken mot kyrkan blev dock för stor att Fryshuset nu tagit över anställningen.
  • Masoud Kamali – mannen som förnekar förekomsten av skamvåldet i Sverige och tidigare utskälld diskrimineringsutredare anställd av Mona Sahlin.

Och så är det PI och ni läsare som är islam/muslimfober- och näthatarna, enligt gammelmedia, vänstermaffian och islamisterna.

Well, go figure..

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt