torsdag 22 september 2011

Insändare: Vi är vita. Och vi är onda.

INSÄNDARE ”Därför envisas svenskar med rasistiska uttryck som som ”inföding”, ”vilde”, ”neger”, ”rödskinn”, ”oriental”, ”eskimå”, ”lapp”, ”semit” och ”zigenare”. Genom att njutningsfullt använda koloniala och rasistiska ord uttrycker människor sitt hat och sin vrede mot att icke-vita och icke-kristna nu befinner sig permanent i Sverige” skriver Tobias Hübinette, forskare vid Mångkulturellt centrum i Botkyrka, en av grundarna av Expo och dömd för flera brott.

Det finns ingen anledning att gå in och läsa texten, den är uppenbarligen skriven i ett deliriskt förbittrad hatiskhet, och tar aldrig slut. Newsmill har tagit bort möjligheten till kommentering. Och det förstår jag. Mannen är en tickande bomb, och jag bedömer honom som mer besatt, illavarslande och en högaktuell fara än till och med Breivik.

Jag googlar på Thomas Hübinette och hittar följande mycket kritiska norska text om honom på Human Rights Services: Thomas Hübinette, en av Expos grundare har varit föremål för internationell uppmärksamhet på grund av hans helt extrema anti-vita rasism och rabiata våldsuppmaningar. Expo samarbetar öppet med militanta ”antifascistiska” grupperingar.

Att känna eller t.o.m. tycka att den vita rasen är underlägsen på alla upptänkliga plan är naturligt med tanke på dess historia och nuvarande handlingar. Låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande.
Källa: Creol, nr. 1/1996.

Jag började helt enkelt attackera och mer eller mindre misshandla personer som betedde sig rasistiskt i min närhet. Det kunde röra sig om allt från fullfjädrade skinheads, till barn i skolåldern eller äldre herrar och damer.
Källa: Svartvitt, nr. 1/1996.

-”Mångkulturellt centrum i Botkyrka verkar för ett samhälle där mångfalden reflekteras i den nationella självbilden och där migrationsrelaterade fenomen ingår som en självklar del i det svenska kulturarvet.”
Dock ingår inte vita i mångkultur, vi är dömda till att dö i plågor.

Mångkulturellt centrum är en kommunal stiftelse i Botkyrka och grundades 1987. Mångkulturellt centrums ekonomi består av årligt grundstöd, projekt- och uppdragsfinansiering och egna försäljningsintäkter. Grundstödet kommer från Botkyrka kommun, Stockholms läns landsting (Kultur- och utbildningsnämnden) och Statens Kulturråd. De egna försäljningsintäkterna kommer från lokaluthyrning, bokförlaget, utbildning, butik och kaféverksamheten i Tavernan. Därutöver sker produktiva samarbeten med Svensk Handel, Botkyrkabyggen, Områdesgruppen i Fittja, Nordiska museet och Södertörns högskola.

Newsmill

Karin

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt