söndag 11 september 2011

Norsk islamist gripen i Saudiarabien

ISLAMISM PI förundras över alla dessa ”svenska” och som i detta fall, ”norska”, terrorister som plötsligt börjat härja runtom i världen. Senaste exemplet är 25-åriga Mohyeldeen Mohammad som gripits i Saudiarabien där han spenderar dagarna med att studera koranen och sharialagar vid det islamiska universitetet i Medina.

Mohammad beskrivs som en radikal islamist och reste i torsdags från Larvik till Saudiarabien. Då han landade i Medina blev han omedelbart gripen. Exakt för vad är i skrivande stund oklart. Det enda den lokala polisen uppgett är att mannen arresterats efter uppgifter från norska myndigheter.

I mars 2010 blev han utkastad från skolan då de ansåg att han var politisk aktiv efter händelserna i Norge, där han var inblandad i protesterna mot Muhammedkarikatyrerna och på plakat varnade för ett 11 september på norsk mark. Mohammad överklagade dock och fick återvända. Han lade även upp en video på YouTube (ovan) med titeln Jihad Norge i vilken han skjuter med ett luftgevär och skanderar ”Allahu akbar”.

Vidare har han kommenterat mordet på en man i Somalia medelst stening som att då denna var homosexuell förtjänade han det och att icke-muslimska länder måste ses som krigszoner samt att demokrati inte är tillåtet i islam.

I svensk media heter det ”norsk islamist”.

Aftenposten

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt