onsdag 28 september 2011

Vänsterpartist hånar hotbilden mot SD

VÄNSTERHAVERI Johan Persson, före detta ordförande för Vänsterpartiet i Uppsala, gör sig på klassiskt osmakligt vänstermanér lustig över hotbilden mot SD som tvingar dem att ta taxi på order av Säpo då partiet är det mest utsatta avseende hot och trakasserier. Detta efter en artikel i DN där man förefaller ha svårt att lägga ihop ett och ett och dessutom bara jämför med Vänsterpartiet.

Totalt har Vänsterpartiets 19 riksdagsledamöter åkt taxi för 164.611 kronor eller 8.663 kronor per ledamot. Det innebär att Sverige­demokraterna kostat skattebetalarna nästan en halv miljon kronor mer i taxikostnader än Vänsterpartiet. I genomsnitt har en SD:are åkt för 34.738 kronor, fyra gånger så mycket som en V-ledamot.

Eftersom det är Johan Perssons vänstervänner som döljer sig bakom hotbilden mot SD ligger makten att minska dessa kostnader i Perssons händer. Det kunde ju vara en god idé om han är rädd om skattebetalarnas pengar att mana sina kollegor att sluta upp med våldet i stället för att som nu hetsa till fortsatta trakasserier.

Läs mer på Thoralf Alfssons blogg HÄR och HÄR.

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt