torsdag 29 september 2011

Har Oisín Cantwell tagit meskalin trots allt?

MINNESLUCKA Aftonbladets pladdergubbe Oisín Cantwell skämde ut sig rejält strax efter terrordåden i Norge. Han skrev då på sin Facebookvägg att han precis som Breivik skulle peta i sig lite droger och gå ut och skjuta ihjäl folk. Det hela stöp som tur var på att Cantwell vare sig hade knark eller vapen hemma.

Det här var alltså i slutet av juli. Igår – två månader senare – tog sig Cantwell för att skriva ett försök till ursäkt/förklaring i sin spalt i Aftonbladet om det han gjorde då. Det var ju bara på skoj han sade så där, skriver han – igen. Frågan är nu om Cantwell bara tyckt att detta var en text som var ovandligt svår och tidsödande att föda fram eller om han – trots sitt bedyrande om motsatsen – ändå faktiskt har konsumerat såna där psykedeliska droger som han facebookade om den gången, och det dessutom i sådana kvantiteter att både minne och tidsuppfattning påverkats.

Cantwell använder dessutom i sin krönika beteckningen ”undervegetation” för att misskreditera oss på PI. Ett ordval och association som om det tolkas freudianskt och med ovanstående historia i åtanke kan tillskrivas en person som förirrat sig vilse i en djungel av växter med diverse aktiva substanser.

Aftonbladet

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt