torsdag 14 juli 2011

Muslim blev vild på flyg fick silvertejpas

USA En muslim från Saudiarabien orsakade så att flyget från Chicago till Frankfurt blev tvunget att gå ner för landning i Cleveland, USA.

FBI har nu arresterat Saleh Ali S. Alramakh, 21, en saudiarabier från Riyadh. Han uppges vara student i Akron, USA. Alramakh väntar nu federalt åtal i Cleveland för våldsamt motstånd mot flygbesättningsmedlemmar.

Det var den 8 juli som Alramakh skulle flyga från Chicago till Frankfurt med United Airlines. Redan innan planet hade rullat ut på landningsbanan gick Alramakh in på toaletten. Där inne använde han en elektronisk apparat. Personalen försökte få honom att omedelbart stänga av sin apparat och återvända till sin plats. Men personalen hörsammades inte. Men till slut återvände Alramakh och flyget kunde starta. Omedelbart efter att planet hade lyft och under den tid då alla måste vara förspända, rusade Alramakh åter in på toaletten och använde sin apparat.

Personalen försökte åter få Alramakh att återvände till sin plats. Men han vägrade att öppna. Efter flera misslyckade försök bestämde sig personalen för att låsa upp toalettdörren. Alramakh skrek några okvädningsord, men återvände till sin plats. Därefter reste sig Alramakh sig för tredje gången och gick fram till en besättningmedlem och skrek ut svordomar ansikte mot ansikte. Efter flera misslyckade försök att få Alramakh att träda tillbaka, tog Alramakh till våld och knuffade till besättningsmedlemmen. En passagerare ingrep och hjälpte personalen att övermanna Alramakh.

Alramakh fortsatte dock att våldsamt spottas, bitas och sparkas, och man blev tvungen att använda sig av silvertepj för att tygla honom. Planet blev tvunget att gå ner för landning i Cleveland där polis fick komma och hämta honom. Polis sökte igenom planet med bombhundar. Men man hittade inget sprängmedel.

Private officers news

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt