måndag 25 juli 2011

Lögner och åter lögner från rabiat SD- och PI-hatare

LÖGNER Annika Hamrud som senast i morse satt i TV4:s morgonsoffa och försökte sig på att spekulera i de norska terrordådens orsaker har tidigare gjort bort sig rejält då hon gett sig i kast med att ”tolka SD:s hemliga kodord” och försökt påskina att SD misslyckats i riksdagen.

Twitter är hon, likt sina meningsfränder, ständigt aktiv och nepotismen och ryggdunkandet tar sig i bland rent absurda och sektliknande former. Senast nu i kväll ljuger hon för att åter igen försöka ställa PI i dålig dager, något av en besatthet hos fröken Hamrud, som vi härmed kan bekräfta inte har tagit kontakt med redaktionen på något sätt. Lögner rakt igenom med andra ord.

Hon förefaller ha en fäbless för att utmåla sig själv som ett kroniskt offer som ingen hjälper, vad hon än gör. Vi har tidigare haft kontakt med Hamrud och beklagat att hon fått ta emot påstådda hot och utlovat en ännu strängare moderering, något vi fått en hel del kritik för av många som tycker att vi har blivit alldeles för ”PK”. Då Hamrud fortsätter att ljuga så uppenbart (detta är långt ifrån första gången) finner vi inga skäl till att upprätthålla kontakten med henne eller ta hennes påståenden på allvar.

Hamrud är för övrigt samma person bakom detta intelligenta uttalande nyligen:

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt