lördag 30 juli 2011

Hyckleri av gigantiska proportioner i Sverige

TERRORDEBATTEN En viss Björn Sjöberg fick på fredagen en ovanligt politiskt inkorrekt debattartikel publicerad i Kristianstadsbladet där författaren tar upp det monumentala svenska hyckleriet i kölvattnet efter terrordåden i Norge.

En galning i Norge går bärsärkagång och begår massmord på sina landsmän. Och genast försöker politiker – och massmedier – koppla samman Sverigedemokraterna med den norska galningen.

[...]

Och som vanligt är det Socialdemokraterna och Vänsterpartiet som skriker högst. Kommer ni ihåg efter valet i fjor när Lars Ohly (V) vägrade sitta i samma sminkrum som SD-ledaren? Men samme Ohly hade inga som helst problem att frottera sig med Sovjetunionens politiska ledare förr i världen.

Vänsterpartiet kommunisterna, som de hette fram till Sovjetunionens sönderfall. Dessa vänsterpartister åkte på regelbundna "studiebesök" till Sovjetunionen och Östtyskland på 1970- och 1980-talen.

Sovjetunionens regering dödade miljontals oliktänkande mellan 1917 – 1989. Detta visste vänsterpartisterna mycket väl om, ändå var de bästa kompisar med massmördarna. Detta är hyckleri av gigantiska proportioner.

Och varför har aldrig Socialdemokraterna kritiserat Vänsterpartiet för samröret med dessa odemokratiska och diktatoriska typer?

Jo, för att S alltid har varit beroende av Vänstern för att kunna bilda regering! Som alla sanna politiker vet Socialdemokraterna att makten är viktigast. Måste de samarbeta med kommunister så låt gå. Och då måste ju Vänsterpartiet "snyggas upp" inför väljarna.

Därför har det socialdemokratiska partiet alltid blundat när Ohly och hans föregångare satt och festade med politiska förtryckare från öst.

Hur kan man koppla ihop SD med en ensam norsk galning utan att göra liknande kopplingar mellan vänstern och flera tiotals miljoner döda i Sovjetunionen? Och Lars Ohly har aldrig gjort upp med kommunismen, trots att partiet han leder desperat försöker tvätta bort kommuniststämpeln.

[...]

Är det då ett större brott mot mänskligheten att vilja minska invandringen än att stötta regimer som begår fruktansvärda övergrepp på sin egen befolkning? Jag måste erkänna att jag inte förstår varför ingen journalist anklagar Ohly och hans gäng för att ha exakt samma åsikter som kommunistdiktaturer.

Men att genast försöka koppla SD till en ensam galning, det går bra i det politiska klimat som råder i vårt land sedan valet. Man får lov att mobba sverigedemokrater, det har de etablerade partierna kommit överens om. Liksom barn i en sandlåda som genast ger sig på nykomlingen.

Så vitt jag vet är Sverigedemokraterna ett demokratiskt parti. De har aldrig uppmanat någon att döda i deras namn. Och jag tror uppriktigt att det var övriga partiers behandling av SD som gav dem sådan framgång i valet.

[...]

Men kom ihåg detta. När Stasi och KGB gick på som värst, då satt Lars Ohly och applåderade kommunismens fördelar! Jag förstår om inte SD vill sitta i samma rum som honom. Jag skulle inte själv vilja vara i hans närhet.

Kristianstadsbladet

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt