söndag 24 oktober 2010

Voodoo-ritual spårade ur spädbarn dog

FRANKRIKE En voodoo-ritual som spårade ur totalt i Parisförorten La Verrière under natten mot lördagen resulterade i tio skadade och ett spädbarns död efter att gruppen hoppat ut genom ett fönster på tredje våningen då de misstagit en naken man i samma lägenhet för djävulen.

En grupp på omkring tolv personer befann sig i lägenheten då en av männen hörde sitt barn gråta. Mannen, som var naken, steg upp för att mata barnet då de övriga i lägenheten misstog honom för djävulen och attackerade honom med kniv och slängde ut honom ur lägenheten. Pappan fick dock hjälp av grannar att ta sig in igen, varpå situationen spårade ur totalt.

En efter en flydde de i panik genom att hoppa ut genom ett fönster. Bland de elva som hoppade fanns fem barn, varav flera skadades allvarligt och vårdas nu på sjukhus och sent på lördagskvällen avled en 4 månader gammal bebis av sina skador. Den nakna pappan och en man som hoppat med en 2-årig flicka i famnen omhändertogs av polis.

Franska medier uppger att pappan är afrikan och att källor i utredningen hävdar att det hela bottnar i en voodoo-ritual som spårat ur fullständigt, något som åklagaren dock förnekar.

Aftonbladet

PrintFriendly Share




Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt