måndag 18 oktober 2010

Misstänkt gruppvåldtäkt i Södertälje

SEXUELLT VÅLD Södertälje fortsätter att utmärka sig som en mindre trevlig plats för unga kvinnor. Ett gäng killar misstänks ha gruppvåldtagit en 17-årig flicka i en källarlokal i stadsdelen Geneta, som till stor del präglas av bostadshus byggda under miljonprogrammet och hyser en stor andel syrianer.

När polisen anlände till källarlokalen trodde de att de skulle upptäcka ett inbrott, istället stöter de på ett gäng killar som springer ifrån platsen. Fyra av dem lyckas polisen gripa medan de två sista kommer undan. Väl inne i lokalen påträffas en kraftigt berusad ung flicka.

Enligt Johan Sjöholm, stationsbefäl på Södertäljepolisen, finns skäl till att misstänka att flickan blivit våldtagen av killarna som är i ungefär samma ålder. Spår har säkrats både på henne och killarna. På sjukhus konstateras att flickans skador tyder på att hon blivit utsatt för våldtäkt och anmälan rubriceras som grov våldtäkt.

Våldtäkten tros ha ägt rum någon gång mellan halv tio och elva på lördagskvällen. De fyra gripna killarna släpptes efter förhör då det ansågs att bevisläget var alltför oklart för att anhålla dem.

Förhoppningsvis leder detta till rättegång då PI lovar att delge läsarna alla detaljer.

LT

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt