söndag 17 oktober 2010

Tiotusentals zigenare strömmar in, varje individ kosta oss 14 miljoner kr brottsligheten oräknad.

Video:



Tiotusentals zigenare strömmar hit nu i en ny massinvandringsvåg.

Nyankomna zigenare ger sig ut på brottsturne.

http://politisktinkorrekt.info/2010/1...

Varje flykting kostar skattebetalarna 14 miljoner kronor enligt en statlig undersökning som aldrig publicerats. SOU 2010:55 visar att varje individ i utanförskap kostar samhället 13 - 15 miljoner kronor. Som exempel så kostar de 50 000 zigenare som finns i Sverige ungefär 560 miljarder kronor. Om vi beräknar 5 års flyktingpolitik så kostar de ankomna 500 000 flyktingarna och anknytningsfallen isåfall 5 600 miljarder kronor så länge de finns i utanförskap.

Det handlar om astronomiska belopp. Trots att det måste vara den största utgiftsposten i vår budget så hemlighålls alla kostnader av samtliga politiker utom Sverigedemokraterna. SD har beordrat riksdagens utredningsgrupp att undersöka kostnaden for asylpoltiken.




Nu ankommer 2000 zigenare varje månad utöver den vanliga flyktingkvoten på 100 000 om året som Aliiansregeringen tagit in till Sverige.

Politikernas ambition att öka massinvandringen till 200 000 sysslolösa utlännngar om året närmar sig snabbt.

I samma takt som den makatlösa massinvandringen ökar så ökar brottsligheten. Våldtäkter och andra grova våldsbrott ökar snabbt.

Tysklands förbundskansler Angel Merkel sade på lördagen att mulitkultiexperimentet i Europa har misslyckats och kallar det ett fiasco.




Sverigedemokraterna når rekordsiffror i en ny SIFO undersökning. SD passerar C, V, och KD som är nära att åka ur riksdagen.

Ursprungsartikel
Källa: Whathitthefan YouTube Channel