fredag 29 oktober 2010

Byggnads eftervalsundersökning: Sverigedemokraterna starkt framåt

FACKFÖRENING Det desperat sossekramande fackförbundet Byggnads skakades i sina grundvalar före årets riksdagsval då medlemmar trädde fram och hävdade att andra partier, exempelvis Sverigedemokraterna, var ett i många fall bättre alternativ att rösta på än det svenskfientliga sosseriet.

Efter detta satte Byggnads igång med en intensiv kampanj för att mota tillbaka fåren i den socialistiska fållan med hjälp av flera ytterst tveksamma propaganda-aktiviteter där man mer eller mindre tvångsvärvade väljare till sossarna. Hur utfallet blev av detta vet vi nu, man lyckades inte speciellt väl med att lura sina medlemmar att samfällt lägga sin röst på Socialdemokraterna.

När nu Byggnads eftervalsundersökning presenteras är trenden glädjande nog förstärkt. Visserligen är sossarna naturligtvis fortfarande största parti, men man tappar sympatisörer, och likaså gör Moderaterna. Men extra roligt är att Sverigedemokraterna ökar sin andel sympatisörer med hela 5,5 procent och nu är uppe i 10,4 procent bland de av Byggnads medlemmar som deltagit i undersökningen. Detta ger naturligtvis förbundets ledning än större anledning att gräma sig.

Johan Lindholm, 2:e ordförande och valansvarig i Byggnads, uttalar sig :

Det som däremot är riktigt illavarslande är att Sverigedemokraterna ökar med 5,5 procent till 10,4 procent bland Byggnads medlemmar. Det är en stor utmaning för oss och vårt ansvar att gå ut på byggymnasierna och arbetsplatserna och berätta vilka värderingar Byggnads står för och vilka värderingar sd står för.

byggnads.se

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt