söndag 17 oktober 2010

Black Cobra-män åtalade för våldtäkt samt rå misshandel

GROV KRIMINALITET Några Black Cobra-män i Örebro står åtalade för olika grova brott. En 30-åring som tidigare varit med i Bandidos åtalas för en våldtäkt som inträffade i en bostad i centrala Örebro i början av juli. 30-åringen tryckte ner en kvinna i en soffa, drog av henne byxorna och trosorna, och våldtog sedan henne.

Mannen anhölls i sin frånvaro i början av augusti, men greps inte förrän en månad senare. Hösten 2008 åtalades han för rån. Enligt åtalet ska 30-åringen, under pistolhot, rånat en 24-årig man på 13 000 kronor på en parkeringsplats på Väster i Örebro. Men han friades av tingsrätten i brist på bevis.

Tre av gängmedlemmarna misstänks för att ha rånat en och brutalt misshandlat en man på 2 000 kronor i Varberga i början av augusti. Misshandeln var rå och hänsynslös enligt åklagaren.

Ytterligare en gängman åtalas för vapenbrott efter att polisen hittat en halvautomatisk pistol som tillhörde honom.

//

PI har inte åtalet – ännu. Black Cobra är annars en mix av kriminella utlänningar, där merparten är från mellanöstern. Hade PI fått bestämma skulle de alla varit utvisade för länge sedan för att aldrig mer få sätta sina fötter på svensk mark igen.

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt