fredag 7 januari 2011

Våldtog kvinna med levande orm

USA I november 2010 våldtog John Bullock, 24, och Damonta Jones, 24, en 32-årig kvinna med en levande orm. Båda två har ett digert brottsregister med diverse sexövergrepp.

Männen bjöd hem kvinnan, som de mött på en nattklubb, till Jones hem i Eau Claire, Wisconsin. Där fortsatte de att dricka i ett mindre sällskap då Jones tog med henne till sovrummet för att visa fotografier av hans barn. Plötsligt känner hon en smärta i huvudet och det svartnar.

När hon återfår medvetandet är hon fasthållen av Jones medan Bullock våldtar henne. Mitt i allting säger Jones att han ska hämta ormen. Kort därefter känner kvinnan hur något är inne i henne varpå hon känner en stark smärta, troligen ormen som biter henne. Sedan säger någon av männen att de ska ta ut ormen.

Bullock har i förhör erkänt att han haft sex med kvinnan men tillbakavisar anklagelserna om våldtäkt. Jones, vars tidigare sexbrott tvingar honom att bära en GPS-sändare, förnekar först att han ens haft festen i sitt hem men ändrar sig senare. Även han förnekar våldtäkt.

Rättegången inleds den 31 mars.

Nyheter24

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt