måndag 24 januari 2011

Satir: Ormarna i Paradiset

LÄSARBIDRAG Vi är väl många som i dagarna har upprörts över den avskyvärda retorik Carl Bildt och Tobias Billström hängett sig åt med utländska diplomater, amerikaner till råga på allt. Vi i Feministisk Solidaritetsrörelse mot Islamofobi(r) drabbades av kollektiv kaskadkräkning när de fruktansvärda påhoppen mot våra allra nyaste svenskar uppdagades i all sin tarvlighet. Ord som ”fattiga”, ”svårintegrerade” och till och med ”lågutbildade” användes om människor från Irak. Vad menar karl-uslingarna?

Att människor från tredje världen skulle vara fattiga och lågutbildade? Att muslimer från länder med inbördeskrig och medeltida klanmentalitet skulle ha svårt att bidra på ett positivt sätt till vårt sekulärt västliga, jämställda samhälle? Sådan brist på logik och tankereda är ren fördomsfullhet av allra grövsta kaliber. Som vi alla vet behöver vi nu mer än någonsin det motgift mot det ursvenska barbariet som dessa ljusbringare från civilisationens vagga utgör.

Därför var det med gillande vi läste att Miljöpartiets (heja MP!), Bodil Ceballos ämnar anmäla förbrytarduon till KU för denna hårresande smutskastning av oskyldiga. Vi håller till fullo med om att mänskliga rättigheter kränkts, för att inte säga gruppvåldtagits, mellan skål och vägg i den ondskans boning som kallar sig amerikanska ambassaden.

Att Carl Bildt har mage att begära möjlighet att återsända sådana som inte uppfyller världens generösaste asylkrav är så rasistiskt att jag inte vet om de vanliga nazi-jämförelserna ens räcker till längre. I fortsättnigen kommer jag inte att jämföra Carl Bildt med Hitler utan istället Hitler med Bildt.

Att statsminister Reinfeldt avskedar dessa ulvar i fårakläder tar vi för givet, men det får inte sluta där. Vi föreslår därför att Bildt och Billström överlämnas till krigsförbrytartribunalen i Haag så snart det är praktiskt möjligt att konvertera regeringsplanet till fångtransport.

Till all lycka har dessa ärkemonster inte lyckats driva Sverige utför det stup det skulle innebära att inte vara ohotad etta vad gäller kravlös massinvandring, men oron gnager ändå att deras gift spridit sig i regeringskroppen. Den hemska misstanken att Sverige med sina 0.5% av OECD:s befolkning kunnat ta emot fler än 25% av somaliska flyktingar till väst är svår att hålla borta.

Södertälje har tagit emot fler irakier än hela USA, men kunde inte ännu fler kulturbärare i skrivande stund bo där om inte Bildt och Billström likt ormen i paradiset med lismande kluven tunga lurat Adam och Eva, det vill säga Fredrik och Maud, i fördärvet?

Vidare anser vi att de grundlagar som måste bort ska slängas i papperskorgen för att göra det möjligt att hyfsa språkbruket i det här så kallade landet. Vi har kommit långt i PK-harmonisering med användning av ”flykting” istället för ”ekonomisk migrant”, ”barn” istället för ”unga män”, ”papperslös flykting” istället för ”illegal invandrare” och beteckningen ”fredens religion” på islam. Nu senast har ny mark brutits när arrangerade tvångsäktenskap går under benämningen ”kärleksinvandring”.

Allt detta är förstås bra, men Bildts skrämmande, hatiska ord ”svårintegrerad” och ”lågutbildad” visar att kampen är långt ifrån vunnen. Istället för ”lågutbildad” föreslår vi ”kultur-mångkompetent” och ”ointegrerade” grupper vill vi ska kallas ”oexploaterad arbetskraftsreserv”, vilket varje rikt land behöver på samma sätt som oljereserver eller guldreserver. Vid samma rödvinsafton som dessa förslag togs fram höjdes också röster för att ”burka” hädanefter ska heta ”feministiskt frihets-plagg”.

Kort sagt måste vi i mångkulturens tjänst vara mer kreativa med det så kallade svenska språket. Jag säger ”så kallade”, för det är ytterst kränkande att det språk som, liksom alla vet, kom utifrån ska heta ”svenska”. Den korrekta termen är givetvis ”invandrar-mål” och den som inte håller med om det bör ställas inför folkdomstol.

Att ljuga och påstå att pursvenskarna, dessa ondskefulla, blåögt blonda skogsapor hade något så kulturbärande som ett eget språk vid istidens slut är att tänja yttrandefriheten långt förbi bristningsgränsen och ska inte kunna vara lagligt i ett civiliserat så kallat land.

Undertecknat 2011-01-21 i Stockholms innerstad,

Gerd Hisping, vice ordförande och presstales-invandraperson.

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt