måndag 3 januari 2011

Bilreparatörer gjorde makabert fynd i baklucka

NORGE Då en 33-årig somalier lämnade in sin bil för reparation råkade han ge bilreparatörerna nycklarna till bagageutrymmet i stället för till kupén. Där gjorde de en fasansfull upptäckt.

Det var i torsdags som mannen lämnade in sin Ford Scorpio för reparation i Gryllefjord. När bilreparatörerna använde de felaktiga nycklarna till bagageutrymmet möttes de av ett stelfruset lik, mannens 28-åriga fru och mamma till deras två barn som han tidigare sökt asyl i Norge tillsammans med men i höst fått avslag.

Reparatören och hans bror låtsades som ingenting inför mannen och sa att felet inte gick att rätta till, och ringde polisen så fort han gett sig av. Dagen därpå greps mannen och han har nu erkänt mordet och begärts häktad.

Till polisen säger mannen att kroppen legat i bilen i “några veckor”. Sista gången kvinnan sågs i livet var den 19 oktober när hon lämnade sitt arbete på sjukhuset i Gryllefjord. Varför och hur han tagit livet av hustrun är oklart.

Mannens försvarsadvokat säger att han levt under enorm press sedan de fått avslag på sin asylansökan och att de inte kunde åka tillbaka till hemlandet på grund av rådande situation där.

Aftonbladet
VG
Nordlys

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt