söndag 19 juni 2011

Mångkultur och politiskt korrekt vansinne

(Ej textad)

BELGIEN Ytterligare en bisarr historia i mångkulturens spår kommer från Belgien där reklambyrån BBDO har blivit tvungna att bygga ett veritabelt fort av sin kontorsbyggnad för att slippa trakasserier och hot från den lokala nybelgiska befolkningen.

En annan reklambyrå, Mortierbrigade, uppgav nyligen att de blivit tvingade att flytta tack vare den mångkulturella atmosfären. Ironiskt nog stod just denna byrå nyligen bakom en kampanj som hette ”Gator utan hat” som var riktat mot det flamländska nationalistpartiet Vlaams Belang.

BBDO stannar i stället kvar men har satt upp taggtråd omkring sin parkeringsplats och reserverat platser inomhus för sina kvinnliga medarbetare då de blivit mest utsatta för hotelserna.

Den socialistiska borgmästaren, Philippe Moureaux, avvisar BBDO:s påståenden med att ”Moelenbeek är inte Bronx”. Tio personer från reklambyrån skrev då till honom och beskrev hur de allihop blivit utsatta för brott, allt från stöld av deras handväskor under knivhot till att få fönstren krossade eller få vapen riktade mot sig.

I Moelenbeek har dessutom vissa poliser klagat till sina fackföreningar över att de tvingas delta i ramadan; inte äta, dricka eller anhålla någon under dagtid för att undvika att ”provocera”. En talesman för facket medger att deras medlemmar blivit informellt tillsagda att göra detta och att det således inte finns några papper eller bevis. Lokala myndigheter förnekar att de någonsin skulle begärt detta.

I Bryssel anses också många gamla monument numera vara ”olämpliga”. Ett antal så kallade anti-rasistorganisationer, tillsammans med Jordanien och Saudiarabien, har beklagat sig över vissa av dem. Vissa politiker vill bland annat få bort monument över det armeniska folkmordet och talar om att ersätta en staty av korstågskungen Godfrey of Bouillon med en ”symbol av religiös harmoni” som en ”gest av vänskap med den muslimska världen”.

Islam versus Europe

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt