lördag 11 december 2010

Södertäljes baneman Anders Lago i okritisk hyllningsartikel

SANNINGSFÖRFALSKNING Södertäljes “starke man” och kommunalråd, sossen Anders Lago, är väl tillsammans med Malmöditon Ilmar Reepalu de två sossar som enskilt gjort mest för att förstöra, förslumma och kriminalisera sina respektive städer. Symtomatiskt är att de behåller sina politiska positioner med hjälp av massiv invandrarröstning, samtidigt som samma invandrare tillåts att mer eller mindre styra som de vill i vissa av stadens områden. Svenskar som kan flytta från dessa städer gör det, och allt mer av det Sverige som de gamla invånarna minns försvinner.

Därför är det med närmast fysiskt illamående man läser DN-journalisten Ewa Stenbergs hysteriska hyllningsartikel tillägnad Anders Lago. Man kan vara extremt övertygad om att inga svenska Södertäljebor har fått ge sin åsikt om Lagos politiska handel och vandel, för då hade denna absurda drapa till artikel naturligtvis sett helt annorlunda ut.

Men tar man sig igenom de kommentarer som artikeln genererat (skynda er att läsa innan DN raderar dem) så märker man ganska snabbt att Ewa Stenberg måste vara både döv, stum och blind för att ha missat den djupa ilska som svenska Södertäljebor känner inför Lagos poitiska gärning. Eller så är hon bara genuint dum i huvudet…

Syriansk gangsterkultur styr mer eller mindre staden (1 2 3 4) men om detta nämns ingenting. Istället gullar Stenberg med Lago och berättar om hans storslagna affärsplaner och hans delaktighet i diverse affärsprojekt som exempelvis bolaget han startade tillsammans med Manpower för att försöka få ut åtminstone några fler än de cirka 6 procent av Arbetsförmedlingens inskrivna “flyktingar” på arbetsmarknaden. Om det hela dock resulterade i 7 procent istället får vi inte veta, för det skriver inte Stenberg.

Detta är inget annat än en propagandaskrift för Södertäljes baneman Anders Lago, och man kan ju fråga sig hur mycket Stenberg fått betalt för detta okritiska svammel. Det verkar ligga något lurt i luften eftersom sossarna samtidigt söker med ljus och lykta efter någon som kan efterträda det vandrade misslyckandet Mona Sahlin. Undrar vad de svenska Södertäljeborna anser ifall mannen som aktivt bidrog till att förstöra deras stad skulle bli vald till ny socialdemokratisk partiordförande?

Gustaf Janson

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt