söndag 19 december 2010

Barnläkare ger omedvetet Ulf Nilson rätt

KLARSPRÅK Massmedias elitister och marionetter förfasade sig över kollegans Ulf Nilsons rader om att muslimers nativitet är betydligt högre än “pursvenskens”. Som av en händelse skriver barnläkaren Salomon Schulman på Expressen/KvP:s Kultursida ett debattinlägg om kraftig ökning av muslimskt barnafödande i Malmö – och ger därmed indirekt Nilson rätt. Tillika skriver han klarspråk.

En sak är synnerligen glädjande för Malmö. Redan har femtusen barn fötts i år. På min tid som barnläkare på MAS var antalet bara hälften mot vad det är. Före abortpillrens tid tenderade antalet aborter att överflygla födslarna. Det finns naturligtvis en orsak till att förlossningens tid har kommit. Det är den demografiska omfördelningen i en stad som alltmer såg ut att bli en pensionärernas hemvist med alla utflyttningar till landet för några decennier sedan. Den gröna vågen hotade dränka Malmö i en åldrings-tsunami.

Sedan kom den invandring som ingen hade förväntat sig. En rad stadsdelar är veritabla getton, muslimska med Mellanösternmajoritet. Nativiteten där övertrumfar den skånska urbefolkningens mångdubbelt. Svenskar sedan flera generationer håller redan på som bäst att finna egna förskolor och friskolor för att slippa ha sina barn på samma ställe som “invandrarungarna”. Till och med jag, barnläkaren och barnpsykiatrikern, får förfrågningar om vilken skola eller förskola som är “bäst”.

Resterande ord är svammel om Sverigedemokraterna vilket är ett fantastiskt självmål sett till att han först ger Nilson rätt i dennes hypoteser om en förändrad muslimsk demografi. Nilson har som bekant målats ut som en rasistisk retoriker vilken går SD:s ärenden, enligt elitisterna.

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt