måndag 13 december 2010

Kent Ekeroths debattartikel blev refuserad av flera tidningar

ISLAMDEBATT Kent Ekeroth (SD) har försökt få in en artikel i Svd, DN, Expressen och Newsmill men blivit refuserad. Aftonbladet har ännu inte återkommit med svar. PI lägger därför upp hela.

“Det är beklämmande att läsa de reflexmässiga reaktionerna från Sveriges förstå-sig-påare varje gång islams sanna natur riskerar att hamna i ljuset, vare sig det handlar om upplopp och bränder i Rosengård eller som nu senaste, terroristattack i Stockholm.

Dilsa Demirbag Sten (Expressen 12/10) försöker i denna anda förklara varför det inte går att "kollektivisera" muslimer genom att jämföra "unga vita män" med de om härör sig till den muslimska ideologin. Detta är en jämförelse som inte håller ens vid en snabb översyn eftersom "unga vita män" inte representerar några specifika åsikter. Däremot representerar islam sannerligen värderingar och åsikter – dessutom mycket konkreta sådana.

Faktum är att Demirbag Sten själv poängterar detta faktum, förmodligen utan att inse betydelsen av det, när hon skriver "Man kan undra hur Sverigedemokraterna ser på alla konvertiter som blir bokstavstroende och utför islamistiska handlingar i religionens namn?". Det är precis detta jag åsyftar, nämligen att islams ideologi uppmanar till våld mot "kafirs", en nedlåtande term för "otrogna", och att troende i denna ideologi kan, precis som hon själv poängterar, bli övertygade om att utföra de dåd som är synonyma med den muslimska ideologin, även om de inte är araber.

Det är alltså inte ursprunget i Mellanöstern som är det centrala, även om det nästan alltid är fallet då islam har sitt ursprung i den arabiska kulturen, utan de påbud och uppmaningar denna totalitära och förtryckande ideologi står för.

Demirbag Sten skriver att "Skiljelinjen […] går inte mellan religioner, etniciteter eller kulturell hemvist utan mellan de som tror på demokrati och det sekulära samhället och de som propagerar fanatism och som är för inskränkningar av individens fri- och rättigheter.". Men vad händer om en religion går emot demokrati, sekularism och individens fri- och rättigheter? Går det då inte en skiljelinje där?

Se bara på de attitydundersökningar som är gjorda:

  • Enligt the Sunday Times (27 juli 2008) anser en tredjedel av Storbritanniens muslimer att dödande i islams namn kan vara rättfärdigat.
  • Enligt Attitudes to Living in Britain – A Survey of Muslim Opinon 2006 ansåg hela 78 procent att Muhammedtecknarna borde straffas. 68 procent att man bör åtala de som förolämpar islam
  • Enligt 13-Nation Pew Global Attitudes Survey från 2006 stödde 75% av muslimerna i undersökningen de fransk-muslimska upploppen 2005.
  • Enligt The Populus survey från The Times and ITV News ansåg mer än 10 procent att terroristerna som utförde attackerna i London 2005 bör betraktas som "martyrer"
  • Enligt Sky News, 22 juli 2005, höll hela 46 procent inte med om att "Muslimska lärda som predikar våld mot Väst är inte i samklang med mittfåran av islamska åsikter" ("Muslim clerics who preach violence against the West are out of touch with mainstream Muslim opinon.") Detta är bara ett axplock av de åsikter som, dessvärre, är närvarande i våra egna länder i Västvärlden på grund av den massinvandring från muslimska länder vi haft i 35 år nu.
  • I Pew Global Attitudes Project från den 2 december i år undersöktes sex muslimska länder och även där är resultaten nedslående: 76 procent av pakistanierna anser att apostati (avhopp från islam) bör bestraffas med döden och 81 procent att de som har sex utanför äktenskapet bör stenas. Liknande resultat kunde uppmätas i de andra undersökta länderna, med undantag från Turkiet där "endast" 16 procent är för stening för otrohet och var tjugonde för dödsstraff för den som lämnar islam.

Sverige, eller resten av världen för den delen, kommer aldrig någonsin komma tillrätta med problemen som den muslimska ideologin obönhörligen för med sig så länge som vi inte vågar inse att de handlingar och resultat vi ser i islams namn, vare sig det rör terrordåd, hedersmord, brist på demokrati, bakåtsträvande eller bristen på jämlikhet mellan kvinnor och män, har stöd i de muslimska texterna inklusive de som beskriver deras profet Muhammed.

Det är till exempel ingen slump att muslimska länder, t.ex. Iran eller Saudiarabien, ser ut som de gör. Tyvärr blev jag inte helt förvånad av att Sverige, som det verkar, till slut drabbats av terrorattack inspirerad av islam. De som känner till den muslimska ideologin vet att den är till sin natur kollektivistisk och dessutom att Sverige tillhör "dar-al-harb", krigets hus, i och med att Sverige inte är muslimskt land ännu.

Det är dags att Sverige tar problemen med islam på allvar. Ett stopp för invandringen från muslimska länder, förbjudande av muslimska friskolor, stopp för nybyggnation av moskeér, hårdare kontroll och övervakning över redan existerande moskeér samt en informationskampanj om islam och dess brott mot mänskligheten, som bör införlivas i skolundervisningen, ser jag som som ett minimum för att kunna bemöta både den våldsamma och lagliga islamiseringen.”

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt