söndag 12 december 2010

En avsliten ledningstråd från massaker

TERRORIST Så hände det som alla insiktsfulla människor i Sverige sedan länge förstått bara var en tidsfråga innan det skulle hända. Den första muslimska självmordsbombaren på svensk mark bränner av en sprängladdning mitt i centrala Stockholm, ett Stockholm som så här års präglas av julhandel med mycket folk i rörelse. Nu omkom som tur var bara den muslimska självmordsbombaren själv, men endast tillfälligheter gjorde att en regelrätt massaker inte inträffade.

Enligt uppgifter i media hade en laddning med sex stycken rörbomer kopplats saman och avsikten var att spränga samtliga samtidigt. När det dessutom fanns en ryggsäck fylld med spik och ytterligare sprängämne med i bilden kan man ganska lätt förestäla sig vad som hade hänt om allt hade exploderat. Sverige var sannolikt bara en avsliten ledningstråd från en jättemassaker…

Nu finns det ju några självklara frågor att ställa sig. När kommer nästa bombdåd? För nu är det inte längre frågan om det kommer att explodera igen, frågan är när. Enligt terroristexperten Magnus Ranstorp är det med största sannolikhet så att självmordsbombaren inte har agerat på egen hand.

Man sitter inte hemma och engageras själv av en video om övergrepp i Afghanistan eller Irak och tänker nog är nog, jag åker till innerstan i Stockholm och spränger mig i luften. Det finns andra individer som har assisterat i processen. Den här individen agerar inte själv.

I sammanhanget är det smått chockerande att se hur adelsmannen och svenske utrikesministern Carl Bildt, mannen med ett ego stort som luftskeppet Hindenburg, förminskar hela händelsen med självmordsbomben till ett ”misslyckat terrorattentat”. Är en bomb sprängd? Ja, alltså är det ett fullbordat terrorattentat. Att sedan endast omständigheter gjorde att inga oskydiga dog  förändrar inte detta faktum.

Nästa fråga som måste ställas, och där tror jag att alla kritiker av den förda massinvandringspolitiken redan vet svaret, är vilka som är ytterst ansvariga för detta. Under tre decennier har det förts en släpphänt och kravlös politik på området och nu ser vi det ultimata resultatet av det. När man väl etablerat sig i det svenska bidragssamhället uppmuntras och underlättas etablering av muslimska friskolor, extrema organisationer och fundamentalistiska moskéer. Att detta till stor del också finansieras via svenska skattepengar gör ju det hela än mer outhärdligt.

Det är politiker, journalister, ”kulturpersonligheter” och andra apologeter som bär skulden. Det är Jan Hjärpar och Mattias Gardellare av olika schatteringar som skall stå till svars för bomben som igår exploderade i Stockholms centrum. Det är dessa aktörer i det svenska samhället som skall dömas hårt när extremmuslimer tillåts skapa fotfästen i Sverige.

Och vi som hela tiden varnat för detta, och som tack fått rasistnazistfascistislamofobstämplar inbrända i våra pannor, det är vi som kommer att döma dessa människor. Och vi kommer att döma dem hårt…

Gustaf Janson

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt