söndag 12 december 2010

Självmordsbombaren hyllas på nätet

Abd al Haqq Kielan fördömer - andra hyllar självmordsbombaren

ISLAM ”Det här är totalt emot islam”, säger Svensk-islamiska förbundets ordförande Abd al Haqq Kielan (född Leif Karlsson) till Aftonbladet, som tycks tro på vad han själv säger, trots alla självmordsbombare med muslimska förtecken som vi sett under de senaste decennierna.

Ett fåtal andra företrädare för muslimska organisationer, såsom Hassan Mousa, ordföranden för Svenska kommittén för kunskap om profeten Mohammed, håller med. ”Detta är inte islam”.

Självmordsbombaren Taimour Abdulwahab, däremot, skrev själv på sin Facebook-sida innan dådet: ”Gud jag tillägnar alla mina handlingar till dig”. Nu hyllas han på nätet av andra islamister, som anser att dådet självklart är i enlighet med islam.

Och då blir det ju lite jobbigt för alla apologeter – vilken islam är den rätta islam? Tror de svenska imamerna, däribland ett antal svenska konvertiter, verkligen på att de är språkrör och tolkningsföreträdare för islamisterna i våra förorter?

Expressen:

Mannen som utlöste en självmordsbomb vid Drottninggatan i Stockholm hyllas i guds namn.

”Gud välsigne dig” skriver en signatur.

På forum där martyrer och självmordsattentat diskuteras tas attacken i Stockholm upp. Och hyllas.

På forumet Shamikh skriver en signatur:

”I guds namn. Två explosioner inträffade i Stockholm som dödade en och skadade två andra. Prisa alla, visa tacksamhet mot Allah”.

”Underbar tid”

En annan skriver:

”Åh gud, seger för Muhajideen, i din väg, överallt.”

En annan skriver:

”Det är en underbar tid. Sverige pressas för närvarade från tre håll. Jihadhot för soldaterna i Afghanistan och teckningarna av profeten Muhammed. Kinas ilska över stödet mot fredspristagare. Vredet från Wikileaksanhängare på grund av häktningen av Assange.”

Flera menade att attacken utfördes i guds namn.

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt