måndag 15 november 2010

Zigenare drog rövarhistoria om utlägg vid rättegång

GIRIGA ZIGENARE PI har fått ta del av ett intressant drama som utspelade i samband med kopplerirättegången i Malmö som nyligen frikände några zigenare från Ungern och fällde tre andra. Målet handlade om grovt koppleri och sexuella övergrepp på en 14-årig förståndshandikappad flicka.

Försvarsadvokaten till den åtalade, och nu dömde 18-årige huvudmannen Grecian Goman, kallade in en farbror till denna kille för att vittna om honom. Allt gick ut på att farbrorn inför rätten skulle förklara vilken trevlig och underbar ung man denna 18-åring är. Det var vekligen allt denna fabror skulle göra, en mening. ”Denna unga man är en mycket omtyckt och trevlig person”.

Nu hör det till saken att denna farbror inte bor i Sverige, utan nere på Balkan någonstans. Han skall enligt uppgift vara en av ledarna på Europanivå för zigenarna. Eftersom han blivit kallad till rätten så har han rätt till ersättning enligt svensk lag. Detta är han MYCKET snabb att framhäva. På inrådan av personal i rätten, bad de honom att inte nämna något om ersättning och pengar under sitt vittnesmål. Gissa vad som hände? Mannen gick in i salen, sa de inövade orden:”Denna unga man är en mycket omtyckt och trevlig person”, sen fortsatte han: Var kan jag hämta min ersättning?

Personerna i rätten tackade för vittnesmålet och förklarade vart han skulle ta vägen för att få sin ersätting. Mannen följde de instruktioner han fått och hittade de tjänstemän som har hand om utbetalningarna.

Väl där börjar det bli intressant. Mannen har ju rest genom Europa, dessutom har han 4 personer med sig som han absolut inte klarar sig utan. Detta följe har under resan råkat ut för haveri på sin bil, en fet Mercedes såklart, detta medför att de får ta en omväg för att hitta en liknade lyxbil att fortsätta resan med. De har bott några nätter på hotell under resan, de har någon oförkarlig färjebiljett som de kräver ersättning för, matersättning såklart mm. När mannen får klart för sig att han inte kan få ersättning för allt detta, då tar det hus i helvete.

Han kräver att få träffa domaren och framföra sin syn på detta problem. Naturligtvis får han detta. Han får sina utlägg godkända och kan kvittera ut drygt 25.000:- Det normala hade varit 700-1200 kronor, enligt praxis.

Källa: Personer på plats

Visst är Sverige fantastiskt?

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt