måndag 22 november 2010

Våldsam arab fostrade sina barn med misshandel

BORLÄNGE Mannen kom ensam från Jordanien 1999 och 2004 kom sedan resten av familjen på anknytningsinvandring, fru och sex barn. Man bosatte sig i Borlänge, men ganska snart visade det sig att mannen inte klarade av att leva efter svensk lagstiftning utan använde sig istället av uppfostringsmetoder gentemot barnen som inte hör hemma i ett civiliserat samhälle.

Rollen som familjefar kunde han inte hantera vettigt. Ganska snart använde han våld i uppfostringssyfte. När han hustru vill skydda barnen blev hon också slagen. De sex barnen misshandlades med elsladdar, blompinnar, knytnävsslag och den yngsta dottern har fått men i ansiktet efter att han rivit henne med naglarna.

När den äldsta dottern, då 15 år, skulle giftas bort och brudgum väljas fick hon vid ett tillfälle ett knytnävsslag i ansiktet så blodet sprutade. En 12-årig son var han särskilt hårdhänt mot. I tingsrättsförhandlingarna har mannen nekat till alltsammans och hävdat att det är en sammansvärjning som barnen och den numera för detta hustrun riktat mot honom. Han säger sig ha bott tillräckligt länge i Sverige för att veta hur man uppfostrar barn och skyller störningarna i familjen på hustruns svartsjuka.

Falu tingsrätt tror inte på mannens försvar och dömer därför Salameh Harahsheh Salem, född 1966-03-02, till ett års fängelse för grov fridskränkning och grov kvinnofridskränkning.

Falu tingsrätt mål  B3398-10

Dalademokraten

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt