tisdag 16 november 2010

Politiskt Inkorrekts debattsida läggs ner

PROBLEMBARN Sedan en tid tillbaka har vi emottaget många propåer om att Politiskt Inkorrekts debattsida har varit i princip omöjlig att använda då det har tagit så lång tid att ladda den. Vi har hela tiden varit medvetna om detta och vet precis vad orsaken är.

Sidan var från början en bra idé, men sättet det hela genomfördes på var med den kunskap vi har idag inte det bästa. Hela debattsidan är ju upplagd som ett enda blogginlägg, precis som vilket inlägg som helst på Politiskt Inkorrekt. Vad vi däremot inte hade räknat med var att detta enda ”inlägg” skulle generera över 1900 ”debattinlägg”, eller helt enkelt kommentarer på förstainlägget, vilket ju är precis vad det är.

Detta har gjort att vårt kommentarssystem helt enkelt inte klarar av att ladda alla dessa kommentarer varje gång någon går in på sidan och därför blir det hela oerhört trögladdat och under vissa omständigheter till och med helt omöjligt att ladda färdigt. Vi har nu dragit ner antalet kommentarer som visas på förstasidan, men det verkar fortfarande vara segt.

Vi har därför beslutat att lägga ner hela debattsidan. Men förtvivla inte, vi kommer att ersätta den med något annat. Vi är för dagen helt på det klara över vad det kommer att bli, men vi låter det vara en hemlighet till det är helt klart. Vem vet, det kanske kan bli en trevlig julklapp till er läsare?

Klargörande: Det är naturligtvis inte Politiskt Inkorrekt som skall läggas ner, bara debattsidan.

Gustaf Janson

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt