söndag 21 november 2010

Helgen i Malmö

MALMÖ Tidigare under kvällen presenterade vi en snabb lista över händelser i mångkulturella Södertälje. Minst lika mångkulturella Malmö har också haft sin beskärda del av incidenter under den precis avslutade helgen.

I Kirseberg blir en man på väg hem från jobbet rånad tidigt på söndagsmorgonen av två unga män som bland annat tilltvingar sig hans mobiltelefon.

På lördagsmorgonen dyker en skottskadad man upp på akuten. Han är känd av polisen sedan tidigare och har blivit skjuten i benet vid en svartklubb. Då polisen tar sig till svartklubben på Västra Hindbyvägen befinner sig ett fyrtiotal personer i lokalen som identifieras av polisen och vittnen till skjutningen förhörs på plats.

Strax efter elva på fredagskvällen grips två unga män som misstänks för hot mot tjänsteman respektive våld mot tjänsteman då de gett sig på en väktare som stannade bilen med ena rutan nervevad varpå en av männen kastar in en fimp. De säger sen till väktaren att de äger en pistol och en av dem ska också ha greppat tag i väktaren.

Tidigare på fredagskvällen rånar en man med kniv en butik i Västra hamnen och får med sig dagskassan.

SDS
SDS
SDS
SDS

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt