fredag 5 november 2010

Sanningen om krogskandalen

SKVALLERJOURNALISTIK Drevet går, en sverigedemokrat har ”skämt ut den svenska delegationen” på Nordiska rådets årliga sammankomst på Island. Sörjan pumpas just nu ut i gammelmedia för fullt. Befängt med tanke på vad som faktiskt skett.

Enligt slaskmedias skvallertanter ska en stor skandal ha inträffat under Nordiska rådets sammankomst på Island. De hämtar sina uppgifter från den isländska tidningen Visir som påstår att William Hahne kastat ett ölglas mot en servitör av palestinsk härkomst – som i just det här fallet alltså spelar en väldigt viktig roll, annars brukar det ju heta att etnicitet inte är viktigt.

Enligt Aftonbladet och Expressen ska Hahne använt ”rasistiska tillmälen”, hotat och kastat ett ölglas mot honom.

PI presenterar det riktiga händelseförloppet:

Hahne ska betala för tre drinkar till sig och två kamrater. Han slänger upp sitt bankkort lite arrogant på bardisken, vilket får bartendern att bli så upprörd att han tar Hahnes bankkort och slänger det med full kraft i ansiktet på honom. Hahne blir naturligtvis chockad och utropar någonting i stil med ”Vad fan håller du på med?” varpå servitören slänger tillbaka något i stil med ”you fucking piece of shit”. Som svar på det skvätter Hahne vatten i ansiktet på servitören ur ett glas i ansiktet på honom. Glaset åker ner i marken en bra bit från honom.

Skvätta lite vatten och några hårda ordväxlingar. Där har ni er skandal, slaskmedia. För varje sådan här incident blir det mer och mer uppenbart hur desperata landets journalister är, de griper efter halmstrån, allt som över  huvud taget kan användas mot SD förstoras upp till stora luftslott som mynnar ut i absolut ingentins alls – bara deras egen frustration.

Aftonbladet
Expressen
DN

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt