söndag 24 april 2011

Socialdemokrat hotar sverigedemokrat med misshandel

TOKSOSSAR Ytterligare en sosse utmärker sig nu genom mindre intelligenta uttalanden. Denna gång gäller det Mahamed Ali Abdi i valkrets Borås, Södra Älvsborg, som blivit upprörd över festen med djungeltema på Hallands nation nyligen där bland annat tre svartsminkade personer med rep om halsen leddes in i lokalen av en "slavhandlare" och under kvällen "såldes" vid en påhittad auktion. Denna upprördhet kanaliserar Abdi som hot gentemot den sverigedemokratiske kommunpolitikern Patrik Ohlsson, som ifrågasatt varför man inte får skämta om även detta.

Abdi säger sig under sina år i Sverige aldrig ha blivit så kränkt av någon. Rasism riktat direkt mot honom som person har han upplevt, men detta menar han tar priset.

Vidare uppger han på sin blogg att han kontaktat rektorn på skolan och beroende på hur han och styrelsen agerar kommer han att handa. Abdi anser att tilltaget måste få påföljder för studenterna, i annat fall kommer han att anmäla skolan, studenterna och ”deras kära kurator” till berörda myndigheter och till Europa domstolen (sic). Abdi beskriver det hela som ”en skandal utan liknelse”.

Inte ens sverigedemokraterna skulle göra något så vidrigt. (Helt enkelt därför att det är otänkbart ens för dem att försöka förklara sig ur ett sådant handlande)

Sverigedemokraten Patrik Ohlsson kommenterade inlägget på Abdis blogg i fredags:

Självklart skall man få skämta om slaveriet, liksom man får skämta om andra känsliga saker som t.ex. andra världskriget, islam och homosexuella. Problemet ligger inte i vad man skämtar om, utan hur man gör det.

Han fick detta till svar:

Mahamed Ali Abdi: Hejsan Patrik

På vilka premisser ska man diskutera detta? Din synvinkel är utifrån en vit man. Då förstår jag att du tycker att man bör få skämta om ämnet. Det är ett sätt att släta över allvaret i den historiska oförrätt som väst begått mot Afrika.

Samma syndom finns hos små barn som gjort något dumt. Istället för att ta ansvar för sina handlingar så försöker små barn skämta bort det. Sedan växer man upp och förstår vad ansvarsutkrävning är och blir lite mer ödmjuk.

Det dör 30 000 människor i svält varje dag. Det dör även 20 000 människor av ”enkla” sjukdomar. Stora majoriteten är afrikanska barn och människor. Ett pris som Afrika betalar än i dessa dagar. En person med minimal historisk kunskap och analysförmåga som en barn skulle kunna koppa ihop dessa fenomen.

Men du tycker att det är okey att skämta om slaveriet. Det säger en hel del om dig som person. Jag skulle aldrig kunna umgås med en person med sådan bristan insikt om mänskligheten.

Patrik, förvänta dig en käftsmäll någon gång framöver ifall du får ett infall att göra något liknande. Det finns gott om personer som skulle bruka våld ifall de ser personer uppföra sig på detta vis.

Du kanske ska ta och fundera över det här så slipper du råka illa ut bland andra människor. Ett vänligt råd från mig.

Med Vänliga Hälsningar Mahamed Ali Abdi

Ett olaga hot med andra ord. Enligt uppgift är texten anmäld till administrationen för S-info, sidan som bloggen ligger på. Skärmdumpar har tagits och bland annat delgivits oss på PI.

Bloggen

Relaterat

Nyligen kunde vi också rapportera om sossen Mats Kolarby som hotat SD:s pressekreterare.



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt