torsdag 21 april 2011

Expo-skribent suckar över rasismen i Europa

VIDEO Extremvänsternästet Expo’s reporter Lisa Bjurwald har tidigare varit på DN, SVD och Expressen. Nu har människan släppt en bok omEuropas skam”, där, enligt henne, dödsnazistrasisterna är på frammarsch på politisk nivå i Europa.

Alla som inte accepterar de ständigt stjälande och åldringsbedragande zigenarna eller godtar Europas islamisering, dess särkrav eller islamisternas fragdasprutande krav på shari’alagar är rasister inkluderat Sverigedemokraterna.

I en SVT-intervju suckar hon tungt över alla dessa opponenter, men mest handlar det om att sälja in sin bok (SVT får inte göra reklam heller), som annars bara kommer att ha en minimal upplaga då alla med suft förnuft inte vill köpa smörjan. Kan ju vara på sin plats och nämna att islamisterna, som hon gillar så skarpt, skyddas av såväl extremvänstern- och extremhögern där den trions gemensamma fiende är SD. Fast det har inte Lisa & co kopplat ännu.

Debatt om SD

Paulina Neuding, Neo, och Bjurwald debatterade i september om huruvida svenskarna som röstade på SD är rasister eller bara vilseledda. Både debattörerna och programledarna utgår från att en röst på SD aldrig kan vara logiskt motiverad.



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt