tisdag 12 april 2011

PI en uppdatering om läget

En del har problem med att läsa och skriva på Disqus. Vi försöker lösa det.

POLITISKT INKORREKT Mycket händer på PI just nu och här tänkte vi rapportera om de senaste turerna. Det gäller språkbruket i kommentarerna, återaktiveringen av Disqus på en ny och kraftfullare server, framtiden samt en efterlysning av nya medarbetare.

Språkbruket

Nu är vi väldigt trötta för inte säga förbannade på en del kommentarer. Följande gäller:

Vi vill inte se angrepp på politiker eller andra, som journalister, där ni kallar dem psyksjuka, dumma i huvudet. Vi vill inte se att ni kallar utlänningar för pestloppor, sandnegrer, parasiter, varbölder, jävla pack, soptipp, drägg, ut med skiten mm. Vi vill inte se diskussioner om inbördeskrig, beväpning, vapeninköp, bästa tänkbara ammunition för ändamålet. Vi vill inte se x antal könsord. Vi vill inte se VERSALER. Vi vill inte se mailkontakter/adresser till diverse beslutsfattare (ex. rektorer). Vi vill inte se namn, adresser, person nr kring gärningsmän och andra. Vi vill inte se länkar till andra alternativa nyhetssidor (höger- som vänsterextrema), forumet Flashback eller reklam för era egna. Och vi vill definitivt inte se några länkar på mördade exempelvis Elin Krantz.

Vi vill däremot se en vårdad seriös diskussion. Fly förbaskade får ni gärna vara men det ska vara en godtagbar nivå. Ni är förhoppningsvis vuxna människor och inte minst är ni vårt ansikte utåt.

Vi stänger av alla som inte sköter det snyggt.

Disqus gör comeback på ny server

Vi provar nu att slå på Disqus igen efter flera månaders frånvaro. Alla gamla inlägg gjorda i WordPress inbyggda kommenteringssystem kommer att importeras så småningom.

För någon dag sen har vi också uppgraderat servern till en ordentligt kraftfullare sådan. Vårt tekniska snille tar det hela metodiskt steg för steg.

I slutändan kommer PI stå starkare, driftsäkrare och mer redo för utmaningar än någonsin.

Framtiden

I och med alla dessa framsteg står nu PI väl rustat inför framtiden. Vad gäller skribenter har vi redan nyrekryterat ett antal men fler behövs alltid för att hjälpa oss att sålla i det enorma dagliga tips- och nyhetsflödet.

Samtidigt söker vi nu efter nya moderatorer som kan hjälpa oss att hålla reda på kommentarerna.

Intresserad? Maila andreas[snabel-a]politisktinkorrekt.info

RedaktionenUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt