onsdag 5 oktober 2011

PI-pedia Din verklighetsreferens i en censurerad PK-värld

PI-PEDIA I dagsläget, när gammelmedia har börjat darra i knäna så pass mycket för PI att de nästan skriver fler artiklar som handlar om oss än om ”Bonde söker fru” (vilket inte är en dålig bedrift i dagens Sverige vill vi lova…) är vi extra stolta över att kunna presentera vårt nya tillskott och bidrag till de politiskt inkorrektas arsenal, nämligen: PI-pedia

Nyanseringen av debatten på Twitter har uppenbarligen varit riktigt svår att svälja för PK-etablissemanget, vilka har sett sig tvungna att fabricera lögner och smutskastningspropaganda om PI på övertid sedan denna debattnyansering tog sin början.

Det som uppenbarligen skrämmer dem så mycket med denna nya och nyanserade debatt är att de politiskt inkorrekta har både sanning, folkopinion, sans och logik på sin sida, vilket gör det mer eller mindre omöjligt att på ett ärligt sätt besegra dem i debatt. Vi har därmed istället fått se hela registret av fula debattknep och missbruk av PK-vänsterns obscent dominanta mediautrymme för att på alla andra sätt än de ärliga försöka skjuta PI och de politiskt inkorrekta debattörerna i sank.

De politiskt inkorrekta debattörerna har dock i de allra flesta fall (med ett mindre antal tråkiga undantag) skött sig utomordentligt bra, och PI-pedia är nu vår present till dessa debattörer (och alla deras framtida kollegor), och är avsedd att vara den seriöse PI-debattörens ultimata vapen – en koncentrerad, finkornigt kategoriserad och effektivt organiserad ihopsamling av mer eller mindre all relevant information som har presenterats på politisktinkorrekt.info genom tiderna, dessutom kryddad med diverse nyttiga nytillskott som t.ex. information om specialiserade argumentationstekniker gentemot hala PK-debattörer och liknande.

Du ska aldrig igen behöva stå svarslös på frågan ”vad har du för källa på det”, och du riskerar att bli nästan ohälsosamt van med den tillfredställande känslan av att fullständigt kunna begrava din debattmotståndare i statistisk information och hårda fakta innan de ens har hunnit öppna munnen för att medelst någon irrelevant floskel försöka glida undan ditt påstående.

Så, vad väntar ni på? Det är dags att återigen nyansera debatten, denna gång i kvadrat, och på alla arenor som ni har tillgång till, vare sig det handlar om Twitter, fikabordet, gatan eller plenissalen!

PS.
PI-pedia är i dagsläget bara klar i en första mer eller mindre provisorisk version, och vi ber er ha överseende med detta. Även innehållsmässigt finns det mycket att lägga till, trots att det aktuella tillståndet bör räcka för att gå på omedelbar knockout i de flesta debattsituationer.

PS2.
Ifall ni inte vet var ni ska börja i denna massiva guldgruva av information kanske följande kategorier kan vara några extra intressanta exempel:

politisktinkorrekt.info/pipedia/Kategori:Invandringens_kostnader
politisktinkorrekt.info/pipedia/Kategori:Uppställning_av_massinvandringens_för-_och_nackdelar
politisktinkorrekt.info/pipedia/Kategori:Förekomster_av_åsiktsförföljelse_&_politiska_attentat
politisktinkorrekt.info/pipedia/%22Ensamkommande_flyktingbarn%22

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt