fredag 7 oktober 2011

Brutalt dubbelmord på irländska kvinnor i Turkiet

DUBBELMORD De irländska kvinnorna Marion Elizabeth Graham och Kathy Dinsmore, 53 år, var båda frekventa besökare i Turkiet då Graham ägde en semsterlägenhet i Kusadasi. Graham hade även med sig sin 15-åriga dotter Shannon på resorna. Det slutade med en tragedi.

På en restaurang jobbade servitören Recep Celik, 17 år gammal, där kvinnorna åt en dag för två år sedan. Recep och Shannon började träffas efter det. Shannon åkte sedan ner till Turkiet flera gånger när hon var ledig från skolan. Han ska flera gånger ha sagt att han ville gifta sig med Shannon. Det godkände inte mamma Graham. Dessutom var han våldsam mot Shannon, bland annat sparkade han henne. Detta fick mamma Graham att bli rasande och konfronterade Recep i förra veckan att aldrig någonsin lägga ett finger igen på hennes dotter. Han accepterade inte att bli utskälld, förmodligen inte av en kvinna, och mordhotade mamma Graham, han skulle döda henne om hon la sig i hans förhållande igen med dottern.

I torsdags skickade han iväg Shannon på en båttripp och lurade sedan de båda kvinnorna att följa med på en biltur till Izmir, 75 mil därifrån, vilket är där hans pappa bor. Trion tog en taxi dit. Väl där tog han sin pappas van och körde ut kvinnorna till ett skogsparti som ligger vid ett kriminellt belastat område. Där skar han halsen av kvinnorna. När han kom tillbaka till jobbet var inte kvinnorna med. Istället verkade han stressad och konstig samt hade en handskada.

Shannon var också tillbaka och blev orolig över att mamman och hennes väninna inte var tillbaka. Recep Celik hade då sagt till henne att kvinnorna hade blivit kidnappade. Polisen kontaktades och Recep nekade till deras försvinnanden. Men polisen hittade blodiga kläder i en soptunna i hans familjebostad. Sedan erkände Recep Celik dubbelmordet och pekade ut var kropparna låg. Han sitter nu häktad och hans pappa är också gripen för skyddade av brottsling.

Shannons pappa har flugit ner till Turkiet för att ta hand om sin dotter.

Sky
Daily Mail

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt