fredag 7 oktober 2011

Demokratins djävlar visar sitt fula tryne

INSÄNDARE Ännu en gång har dessa demokratins djävlar visat sitt fula tryne, genom attacken på SD-Kvinnors vice ordförande Therese Borg. Ännu en gång har demokratins änglar blivit utsatta för det som de värnar mest om, just demokratin. I Sverige är det fullt acceptabelt att våldföra sig på ett parti som inte tycker som sjuklövern, I Sverige är det fullt acceptabelt att kalla företrädare för ett demokratiskt invalt riksdagsparti för ”råttor”, dessutom utav ett statligt finansierat allmännyttigt företag. Media och riksdagspartier har dessutom mage att säga att Sverigedemokraterna hetsar med sin retorik, jag blir uppriktigt sagt förbannad.

I Sverige har vi inskrivet i våra grundlagar om just yttrandefrihet, åsiktsfrihet, mötesfrihet m.m., men ingenstans i våra grundlagar står det att det är acceptabelt att utöva våld mot politiska motståndare, men det accepteras mer och mer, i vårt Sverige som mer och mer påminner om gamla DDR, där allt kontrollerades av staten. Berlinmuren revs 1989, men byggdes upp igen under 2000-talet i Sverige.

När vår statsminister Fredrik Reinfeldt säger att ”Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande och ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade om sådant händer”. Vem är det som driver upp ett vi- och dom-tänkande, Fredrik Reinfeldt? För att vi inte tycker som sjuklövern, så ska SD vara ett legitimt mål att utföra attacker på? Så länge Reinfeldt fortfarande irrar omkring på Rosenbad så har han ett ansvar att se till så att våra grundlagar efterlevs, han kan inte göra egna tolkningar, såsom fan tolkar bibeln. Reinfeldt och många andra som försöker sig på att tolka demokratin, missar det väsentliga i ordet demokrati.

I en demokrati får alla vara med och bestämma. I Sverige finns rättigheterna angivna i vår grundlag. Där står det att all offentlig makt utgår från folket och att riksdagen är folkets främsta företrädare. Riksdagen är på så sätt en mycket viktig del i den svenska demokratin. Det är majoriteten som bestämmer i en demokrati. Men det är viktigt att komma ihåg att minoriteten också har rättigheter. Majoriteten får aldrig förtrycka minoriteten. Det är majoriteten som bestämmer i en demokrati. Men det är viktigt att komma ihåg att minoriteten också har rättigheter. Majoriteten får aldrig förtrycka minoriteten.

Glöm inte att 5,7% av Sveriges röstberättigade röstade på SD, respektera deras vilja, och inte som ni respekterar demokratin.

Att engagera sig politiskt är alla människors rätt, tyvärr har vi länder där människor förföljs på grund av sin politiska åsikt, och en del av dessa tar Sverige emot, samtidigt som vi tillåter att människor förföljs, hotas och misshandlas i vårt eget land. Var är logiken i det hela? Vi har människor som fängslats på grund av sin politiska åsikt i andra länder, men när de kommer till Sverige, utför många samma politiska förföljelse som de själva drabbats av, men nu är det Sverigedemokrater som är målet. I det politiska Sverige, är det bara Sverigedemokraterna som värnar om demokratin, tar avstånd från politiskt våld, och menar att alla har rätt att uttrycka sin åsikt oavsett höger eller vänster.

Jag kan inte tolka det på annat sätt, eftersom Sverigedemokraterna är ett legitimt mål att utföra attacker på, vi får ju skylla oss själva, eller hur var det Fredrik Reinfeldt!

För övrigt så hade det varit på sin plats med ett avståndstagande för attacken mot SD-Kvinnors Therese Borg från riksdagspartierna men framförallt från AFA:s och andra vänsterextremisters hetsande, politiska ”demokratiska” organ Expo! Eller är Expo är rädda för att de behjärtansvärda bidragen från olika föreningar, privatpersoner skall bli indragna om ni skriver och granskar sanningen i det politiska Sverige?

Till alla demokratins djävlar kan jag bara säga: SD är ju som råttor, vi är grymt svåra att bli av med, och förökar oss snabbt!

Stefan Olsson
Gruppledare
Pol.sek SD Landskrona

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt