lördag 8 oktober 2011

Muslimer i Spanien förgiftar hundar

ISLAMISERING/SPANIEN I Lérida i den spanska provinsen Katalonien utreder myndigheter just nu ett fall om fler än ett dussin mystiskt dödade hundar. Hundarna har blivit förgiftade och samtliga har dödats under september månad och i stadsdelar som har en stor muslimsk befolkning.

Det är långt ifrån första attacken mot hundar från muslimerna. Ett oräkneligt antal hundar har blivit förgiftade under de senaste åren. Icke-muslimer i området beskriver hur de som är ute och rastar hunden utsätts för trakassierier och glåpord från muslimerna. Nu har man bildat en hundsamverkansgrupp som eskorterar hundägare när de är ute och går med hunden.

I juli uppvaktade ett antal muslimer kommunpolitikerna med ett upprop om att restriktioner måste tillämpas för hur många hundar ett område får ha. Likaså ville man ha totalförbud för hundar på alla bussar och andra transportsystem. Det handlar naturligtvis om muslimers föreställningar om hundar som ”orena”. Vi icke-muslimer beskrivs som bekant som ”otrogna hundar”, vilket alltså ska tas som en stor förolämpning men blir lite missriktad eftersom hunden för många av oss är människans bästa vän.

Två moskébyggen har även påbörjats i Lérida, en finansierad av Marsocko, den andra av Saudiarabien. Imam i den sistnämnda moskén blir Abdelwahab Houzi, en salafitisk jihadist som predikar den hårdföra wahhabigrenen av islam.

Snart är sannolikt Lérida i spanska Katalonien en 100-procentig islamistisk shariazon – med en stor hundkyrkogård strax utanför.

Hudson Ny

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt