tisdag 18 oktober 2011

Ganna Chyzevska 91 utvisas idag

MIGRATIONSVANSINNET Ganna Chyzevska, bördig från Ukraina, är 91 år gammal, lider av hjärtsjukdom och demens och är nästan blind. Hennes anhöriga finns i Sverige. Migrationsverket har bestämt att hon ska utvisas till Ukraina idag, där ingen väntar på henne.

Normalt är vi på PI misstänksamma mot snyfthistorier av det här slaget, lite rotande brukar ofta kunna uppdaga en annan historia än den media förmedlar. I det här fallet tycks det dock ändå finnas tillräckligt många omständigheter som inte är medialögner för att t o m vi på PI ska undra hur migrationsmyndigheterna resonerar – med omvända förtecken än de vi normalt har. I synnerhet förefaller beslutet märkligt om man lyfter blicken lite och jämför.

För samtidigt som gamla Chyzevska kastas ut släpper Sverige in tusentals personer med påhiittade flyktinghistorier, påhittad ålder, påhittad ensamkomst och gedigen kriminell kompetens. I svenska fängelser är över hälften av de långtidsdömda för grova brott inte ens svenska medborgare, än fler har utländsk bakgrund. Några av dem som inte hunnit fuska till sig svenskt medborgarskap kommer förvisso att utvisas efter avtjänat straff men merparten har i domstolen via slipade advokater snyftat till sig anknytning till Sverige och kommer så småningom att släppas ut för att återuppta sin brottskarriär.

När Malmös starke man, socialdemokraten Ilmar Reepalu, för en gångs skull har en klar stund och framkastar att man kanske borde kasta ut grovt kriminella invandrare i stället för att ge dem medborgarskap, då ställs han i skamvrån av hela det politiskt korrekta etablissemnanget.

Visserligen är Sverige unikt i ordets sämsta bemärkesle när det gäller migrationspolitik, men nån jävla ordning på vilka som får stanna och vilka som ska ut har man väl ändå som medborgare rätt att kräva att det ska vara.

Samtidigt försöker såklart de självutnämnda godhetsapostlarna på Aftonbladet dra allmänna växlar på fallet Chyzevska och har idag en klickomröstning där man kan rösta ja eller nej på frågan ”Har det blivit för svårt att få stanna i Sverige?”. Aftonbladet får dock svar på tal. Av över 18.000 som svarat håller hela 62% huvudet kallt trots att frågan ställs i detta sammanhang och svarar Nej. För generellt är det förstås tvärtom alldeles för lätt att få stanna i Sverige. Om Aftonbladet i stället för att försöka ta billiga poängr frågat specifikt om fallet Chyzevska hade troligen den inbördes längden på staplarna sett väsentlöigt annorlunda ut.

DN
DN

Relaterat

I SD:s Sverige kunde Ganna Chyzhevska fått stanna

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt