fredag 7 oktober 2011

Extremvänsterfeminister hyrde in sig på Göteborgs Universitet

Organisationens paroll: ”Länge leve transmilitansen – Allt åt alla – död åt alliansen!”

DÅRAR Avdelningen för genusvetenskap på Göteborgs universitet har låtit en extremfeministisk grupp, i princip den autonoma våldsvänstern, arrangera föreläsningar i universitetets lokaler under 2010. Nu har man blivit uppmärksammade på detta och avslutat samarbetet.

Göteborgs Queerinstitut vill verka för ett kompromisslöst motstånd mot heterosexismen. Vi förespråkar ett sexualpolitiskt konfliktperspektiv; det ska vara alldeles omöjligt att försnälla och ofarliggöra vår kamp. Vi tycker att det ofta blir så annars, att kamp reduceras till liberal tolerans och vi vill inte anpassning, snällhet och social fred, vi vill brinnande revolution! Så Queerinstitutet är till för alla oss galna vänsterextremister och sånt. Men bara för att man har ett radikalt politiskt perspektiv behöver man ju inte vara sur och arg hela tiden så därför arbetar Queerinstitutet nästan uteslutande med glädjefulla, livsbejakande metoder som främjar kreativitet och njutning, t.ex. politisk satir, gatukonst, ekonomiskt sabotage, kravallträning, konsthantverk och vansinnesdåd.

Reaktioner

Oroande att universitet samarbetar med den autonoma vänstern

Vad SVT Väst har missat är att en av de aktiva är numera anställld som debattredaktör – på SVT Debatt:

Inti Chavez-Perez, f d Gringo-medarbetare, programledare i P3, sexualupplysare på RFSU mm. Han deltog Heterohatets Dag år 2010:

Han vill bland annat att ett tredje kön införs
Perez svamlar på Twitter

En vänsterextrem styr alltså debattklimatet på SVT som säger sig vara fria och oberoende. Att han hatar SD är ju sedan en självklarhet.

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt