fredag 21 oktober 2011

Björn Söder: Bojkotta anti-SD-företag!

DEMOKRATIFÖRAKT Nyligen höll Sverigedemokratisk Ungdom, SDU, sin stora omtalade demonstration i Malmö där vänsterpöbeln åter igen visade prov på sin uppfattning om vad demokrati innebär. Inte nog med detta, ett flertal butiker hade också bestämt sig för att gå i de vänsterextremas ledband och spelade ”antirasistisk musik” dagen till ära. Björn Söder, partisekreterare i Sverigedemokraterna, uppmanar nu till bojkott mot dessa butiker som så öppet stoltserar med sitt demokratiförakt.

Söder skriver att den specialkomponerade låtlistan, ihopsatt av två studenter vid Malmö högskola, spelades i ett 15-tal butiker, bland annat Levis's Store, Carlings och Solo. Anna Johansson är butikschef för det förstnämnda och anser det vara ”härligt mär unga människor väljer att göra något och att det var en bra sak”.

Vad var det då för musik man spelade? På låtlistan fanns bland annat låten Ge oss Sverige tillbaka med vänstermusikern Promoe och Timbuktu. Den som lyssnar till texten till låten upptäcker snabbt att det är en uttalad antisverigedemokratlåt där man kallar Jimmie Åkesson för rasist och nazist. Man sjunger om att Sverigedemokraternas politik leder till gaskammare.

Söder skriver vidare:

Jag har inga som helst problem med att en del affärer väljer att spela musik som vänder sig emot rasism. Vi sverigedemokrater är tydliga motståndare till rasism. Men att en del affärer så tydligt tar politisk ställning mot ett enskilt parti innebär också att de får ta vara beredda på att ta konsekvenserna av det. I Malmö röstar var tionde på Sverigedemokraterna. Det är ingen obetydlig skara människor. Det är dags att visa konsumentmakt genom att bojkotta de affärer som så öppet deklarerar att de är emot Sverigedemokraterna och på så vis visar förakt gentemot alla de som valt att rösta på partiet. Då ska de inte heller ha våra pengar. Jag uppmanar därför alla Sverigedemokraternas väljare att sluta handla i dessa butiker. I takt med att Sverigedemokraterna växer blir vi och alla våra väljare en allt mer betydande maktfaktor och det ska vi också utnyttja i sådana här situationer.

Jag tar tacksamt emot tips på vilka fler butiker som valde att protestera mot Sverigedemokraterna på detta sätt i lördags.

PI tar också gärna emot tips på butikerna ifråga.

Sverigedemokraternas riksdagsblogg

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt