söndag 2 oktober 2011

EU-länder gör revolt mot social turism

ENGLAND EU har nu passerat bäst före-datum med råge. Ett direktiv, eller snarare ett krav från EU, är att England måste ta emot andra EU-medborgare utan att dessa har någon anledning till att befinna sig i landet. England har nämligen skärpt sina regler för hur andra EU-länders medborgare måste ha haft ett jobb i landet tidigare eller att det är uppenbart att dessa har förutsättningar att ta ett jobb innan de börjar lyfta bidrag.

Man har alltför väl blivit dödstrött på alla migranter som dykt upp från de forna öststaterna (läs zigenare) som kommer till England bara för att lyfta bidrag. Så därför har alla de tre stora partierna gått samman i sin protest mot EU-direktivet. Och det slutar inte med det. Nej, de får draghjälp från tolv andra EU-länder bl a Frankrike, Tyskland och Danmark, för att ta upp stridsyxan mot EU-kommissionen. De anser, med all rätt, att EU nu har passerat gränsen för hur mycket de kan de köra över ländernas egna lagar och suveränitet.

Chris Grayling, arbetsmarknadsminister säger till BBC:

'There is a very definite difference of opinion between us and the Commission over this. I don't think somebody coming from another EU state should be able to access benefit simply by turning up here and saying, "I am going to live in the UK from now on".

Om EU-kommissionen får igenom sitt direktiv räknar Englands regering med att c:a två och en halv miljard pund extra måste anslås till bidragsbudgeten. Och England blir inte det enda landet som kanske blir tvingat till detta. Även andra länder som har skärpt sina invandringslagar kan också räkna med ”oväntat besök”, eller ska vi säga ”oönskat besök”. Snart står Sverige ensamt om att stå med öppna armar och bara vänta på alla som vill ska få välla in över gränserna.

Daily Mail

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt