torsdag 30 september 2010

Kriminellt invandrargäng dödskraschade efter guldrån

GULDRÅN Först tvingande tre i gänget till sig en svart Jaguar FX i onsdags morse i Kungälv. I dag kom den till användning när tre maskerade män rånade Guldfynds butik i Varberg. Utanför stod Jaguaren med den fjärde vid ratten. Efter någon minut kom männen ut igen och bilen rivstartade från platsen, mot enkelriktat i city. Jakten var igång – men synden straffar sig..

Efter rånet försvann bilen i hög fart norrut på Västra Vallgatan och vidare mot Värnamovägen. Men den kom inte långt. I samband med flykten körde bilen av Värnamovägen och krockade med en stolpe eller liknande, där en av dem flög ur och dog omgående. Utanför den kraschade bilen hittade polisen ett automatvapen. En annan av rånarna tog sig ur bilen och vinglade enligt vittnen därifrån. Han greps senare. De två övriga ska vara svårt skadade och fördes till Sahlgrenska i Göteborg. Enligt vår källa tror inte läkarteamet att de överlever natten.

Polisen i sin tur vet att rånarna tillhör en specifik kriminell organisation men vill inte säga vilken, bara att den i huvudsak består av invandrare, enligt PI:s källa.

Länkar

Hallansposten
GT
GP

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt