torsdag 16 september 2010

SD-manifestationer mot vänsterextremt våld torsdag 16 sep

Torgmöten över för denna gången. Bilder från Stockholm kommer sedan.

MANIFESTATION SD är hårt ansatt från alla håll, inte minst sabotage, grova fysiska överfall och hoten av vänsterextrema. SD arrangerar därför manifestationer mot detta våld i Stockholm och Malmö under torsdagen. PI uppmanar därför er läsare som har tid och möjlighet att närvara. Och sprid för all del uppmaningen till era bekanta.

MALMÖ SD Malmö bjuder in övriga partier till manifestation mot det vänsterextrema våldet. Med anledning av det tortyrliknande överfallet på kommunfullmäktigekandidaten David von Arnold, samt den allmänt ökade intensiteten i den demokratiföraktande extremvänsterns attacker mot oliktänkande den senaste tiden, har SD Malmö bjudit in samtliga fullmäktigepartier till en manifestation mot det vänsterextrema våldet. Talare från Sverigedemokraterna är riksdagskandidaten Mattias Karlsson. Vilka övriga partier som ämnar delta är ännu oklart.

Stortorget, torsdag 16 september kl. 17.00

För vidare information:
Mattias Karlsson
Riksdagskandidat
Tel: 0708-18 07 66

Per Ramhorn
Kommunalråd
Tel: 0766- 33 51 14

Risk för politiskt våld i Malmö

STOCKHOLM Enligt SD:s turnéschema avslutar man sin kampanj på Sergels torg med ett torgmöte kl 15.00. Men istället blir huvudtemat enligt uppgift en manifestation och fördömande oavsett partitillhörighet mot våldsattackerna från de extrema falangerna. PI har även rapporterat att dessa vänsterfalanger har planer på att förstöra/störa genom tutor, skrik och annat.

Sergels torg, torsdag 16 september kl 12.00. Slut upp utanför valstugan vid Sergels torg.
Uppsala, fm: SD håller torgmöte på Celsiustorget 10.30-11.30

För vidare information:
Pressekretariatet
Tel: 08- 50 00 00 55
E-post: presskontakt@sverigedemokraterna.se

Expressen-TV, Sergels torg
Jimmie stördes av vänstern
UNT: Video och artikel från Uppsalamötet, även det stökigt

PrintFriendly Share/BookmarkUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt