torsdag 16 september 2010

Idag lägger Sveriges invandrare ner allt arbete kl 14

TRAMS Ja om man får tro Hidayet Tercan, Klara Denckert, Roy Melchert och Qaisar Mahmood blir det så. Dessa är nämligen trötta på SD – som ju äter invandrarbarn till frukost och vill utvisa alla som inte heter Svensson sedan utminnes tider.

(SD) IN I RIKSDAGEN? Vi är trötta på att visa upp fakta om att invandrare är viktiga för Sverige, rasistiska partier vägrar att lyssna. Därför uppmanar vi till invandrarstrejk imorgon. När invandrarna slutar jobba stannar Sverige!

Sedan radas flosklerna på rad där man påpekar att Sverige vore inget utan grundarna av

Bonniers och Gleerups, Cloetta och Marabou, Expressen och Göteborgs-Posten, Felix och Findus, Höganäs och Perstorp, Handelsbanken och Sparbanken har byggts upp av människor som har invandrat till Sverige.

Och sedan är det mycket de inte håller med om:

Lika länge som det har förekommit invandring och flyktingmottagande har det också funnits krafter som velat stoppa det. Deras argument är att Sverige mår bättre utan invandringen. Vi håller inte med om detta. Det framtidsscenario de främlingsfientliga krafterna målar upp är ett Sverige där mångfald får ge vika för enfald. Vi vill bekämpa detta.

Vi är trötta på att argumentera för invandringen och dess positiva effekter för Sverige. Fakta som talar om invandringens positiva effekter har presenterats gång på gång. Trots detta ser vi att Sverigedemokrater och andra främlingsfientliga partier vinner politisk mark. Vi anser att ytterligare kunskap eller fakta inte är medicinen mot rasismen och fördomsfullheten.

Vi vill istället på ett konkret sätt visa att utan invandring stannar Sverige. Vi vill göra det genom att uppmuntra alla som har en egen eller en släkthistoria av invandring eller flyktingskap att stanna upp i jobbet för en timme mellan kl 14:00-15:00 nu på torsdag den 16:e september.

[...]

Vi planerar att årligen den tredje torsdagen under septembermånad visa vår avsky mot Sverigedemokraterna och deras sverigefientliga politik genom att stanna upp och visa på invandringens betydelse för Sverige.

SVT Debatt
Aftonbladets poll: Kommer du stötta aktionen? 60 procent svarar nej…

PrintFriendly Share/BookmarkUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt