söndag 12 september 2010

SD: Vänsterkartellen saknar all demokratisk trovärdighet

PRESSMEDDELANDE Nyhetssajten Politiskt inkorrekt avslöjade tidigare idag att en miljöpartistisk nämndeman gick i främsta ledet vid den våldsamma motdemonstrationen mot SD:s torgmöte i fredags. SD:s kommunalråd Per Ramhorn är upprörd, men inte särskilt förvånad över uppgifterna.Per Ramhorn kommenterar:

- Att det återigen visat sig att en företrädare för den styrande vänstermajoriteten aktivt deltagit i attackerna mot oss understryker den kritik jag tidigare framfört och visar att jag gjorde rätt när jag i protest lämnade debatten på Stortorget i lördags.

- Vänsterkartellen saknar all demokratisk trovärdighet. De har inte lyft ett finger för att motarbeta vänsterextremismen i staden eller för att stoppa våldet mot SD. Att Illmar Reepalu muntligen tog avstånd ifrån den avskyvärda tortyren av vår kommunfullmäktigekandidat David von Arnold är naturligtvis hedervärt, men betyder samtidigt ingenting så länge vänsterkartellens medlemmar fortsätter att aktivt delta i attacker mot våra möten, Så länge vänsterkartellens så kallade demokratikommunalråd ger sitt moraliska stöd extremvänsterns aktioner eller så länge man i andra sammanhang demonstrerar och samarbetar med vänsterextrema våldsgrupperingar och fortsätter att använda malmöbornas skattepengar till att finansiera extremistgruppernas verksamhet.

- Om Reepalu menar allvar med sitt avståndstagande från det vänsterextrema våldet, så måste han omedelbart slå fast att vänsterkartellen hädanefter aldrig kommer samarbeta eller demonstrera tillsammans med antidemokratiska organisationer, att enskilda företrädare för vänsterpartierna som deltar i våldsamma motdemonstrationer mot SD kommer att uteslutas och att allt ekonomiskt stöd till demokratiskt tveksamma verksamheter skall upphöra. Han bör också omedelbart tillse att kommunen påbörjar arbetet med att ta fram ett kraftfullt handlingprogram mot det vänsterextrema våldet, säger Per Ramhorn.

Länk till artikeln där den miljöpartistiske nämndemannen avslöjas:

http://politisktinkorrekt.info/2010/09/12/namndeman-i-migrationsdomstolen-deltog-i-malmokravallerna/

MyNewsdesk

PrintFriendly Share/Bookmark




Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt