måndag 15 augusti 2011

Waberis medeltida åsikter accepteras för att han är invandrare

RIKSDAGSISLAMISM Moderaternas egen riksdagsislamist, Abdirisak Waberi, har åter igen hamnat i hetluften efter diverse avslöjanden om missförhållanden på hans muslimska friskola Römosseskolan i Göteborg. Bahareh Andersson är kvinnorättsaktivist och styrelseledamot i Nätverket mot hedersrelaterat våld. PI har tidigare uppmärksammat ett annat inlägg av henne på Newsmill som handlade om Danmarks nya strängare lagar avseende kriminella invandrare – denna gång konstaterar hon att Waberi kan fortsätta med sina medeltida dumheter just för att han är invandrare och att det hela sker med etablissemangets välsignelse i den så kallade toleransens namn.

Svaret på gåtan om hur medeltiden har kunnat tåga in i den svenska riksdagen finns i en enkel förklaring; mångkulturalismen. Eller rättare sagt en svensk variant av mångkulturalismen som inkluderar precis vad som helst bara den kommer utifrån. Som läsaren kanske anar är skolrektorn i fråga inte en ”svensk-svensk” man utan en ”nysvensk” man. Därmed tolkas allt som han säger som mångkulturellt och så får han dessutom en inträdesbiljett till riksdagen.

Mannen i slips och kostym heter Abdirisak Waberi och det könsapartheid och det kvinnoförakt han står för ingår alltså i den svenska mångkulturalismen. Rikets folkvalda elit håller tyst om Waberis förkunnelser från medeltiden. Både hans svenska och invandrarkollegor, alltså ledamöterna i riksdagen, stödjer honom aktivt eller med tystnad.

Men nu kan jag inte skämta längre; det uppges i flera tidningar att flickor i Waberis nysvenska friskola skickas ut från lektioner när de har mens. De anonyma anmälningarna verkar trovärdiga hävdas det och psykologer uttalar sig att flickor kan uppleva skam eftersom de råkar födas till flickor. Det är inte bara medeltid i ord utan även i praktiken. Jag läser att  Waberi har vidareutvecklat sin värdegrundslära om demokrati och jämställdhet – han uppger att mannen ”enligt islam” får gifta sig med en kvinna som tillhör en annan religion, men en muslimsk kvinna måste alltid ingå äktenskap med en muslimsk man.

[...]

Jag är muslim själv men hela mitt liv har jag kämpat för kvinnors lika rättigheter inklusive för muslimska kvinnors rättigheter. Jag är en muslim som anser att även muslimska kvinnor ska ha samma rättigheter som svenska kvinnor har. Men nu är jag tvingad att se på när ni, i mångkulturalismens namn, gör en vidrig och dessutom för flickor och kvinnor livsfarlig parodi på ”kulturer” när ni låter fundamentalism och könsapartheid växa in i det svenska samhället.

Kan inte statsministern eller varför inte kamrat Ohly eller jämställdhetsministern svara på en fråga; vad skulle hända om en ”svensk-svensk” riksdagsman förkunnade i Sveriges Television att fyra fruar är bra för en man (mot otrohet), att kärlek utan äktenskapsbevis och homosexuell kärlek är överhuvudtaget förbjudet och att svenskar inte får gifta sig med t.ex. hinduer? Ja, vad skulle hända då, snälla ni, kan ni svara mig?

Enligt mig skulle ni inte ens befatta er med ett motargument utan rekommendera psykisk vård för mannen i fråga. Men vad händer nu när mannen inte är en svensk-svensk, utan en nysvensk? Jo, han sitter kvar i riksdagen, med hög lön och en massa statliga bidrag till sin skola för att isolera och segregera de muslimska ungdomarna från det svenska samhället. Ni menar säkert att det är en skola för integration men jag kallar det för en skola för introduktion till könsrasism.

I den mångkulturella toleransens namn stödjer ni attacker mot demokratins grunder, mot kvinnor i första hand och därför har vi nu 70 000 invandrarungdomar i detta lilla land som lever ett hedersrelaterat liv och inte kan drömma om att bestämma över om sina egna kärleksrelationer. Därför har vi fortfarande tvångsgifte, trots att ni i 10 års tid talat om en lagändring som förbjuder detta.

Tack för er goda vilja men kan ni istället se till att invandrarungdomar har samma rättigheter som ”era” barn har? Ni kan förslagsvis börja med att ta bort de religiösa segregationsskolorna och köpa en resebiljett till Waberi till ett land där kvinnor inte har rätt till arbete, där de inte får lämna landet utan männens tillstånd och moralpolisen ser till att kvinnorna inte visar sitt hår på gatorna.

Newsmill

Relaterat

Waberis islamistskola: tjejer med mens förbjudna i moskén
Anmälningarna mot riksdagsislamistens koranskola
Allvarlig kritik mot muslimsk friskola
Abdirisak Waberi – Ett sammanfattande porträtt

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt