söndag 20 februari 2011

Lena Sundström pressar Billström om somalier

SOMALISKT ANHÖRIGSTOPP PI har tappat räkningen på hur många gånger vi skrivit om somalier som inte längre får ta in släktingar, främst barn. Detta sedan Migrationsverket införde totalstopp i mars 2010 på grund av Somalia inte utfärdar giltiga pass. Men det accepterar inte den bittra Lena Sundström som i en intervju med Tobias Billström (M) pressar honom att häva alla regler och låta socialbyrån Sverige ta emot ännu flera bidragstagare. Men Billström låter sig inte bevekas.

Som av en händelse har även DN idag en uppslagen artikel med liknande snyft där en somalisk beslöjad kvinna, Istaahil Hussein Farah, sitter i Falköping medan maken och alla barnen finns i ett flyktingläger i Kenya.

När Istaahil blev fri, var maken försvunnen. Därför bestämde hennes mamma, som tog hand om barnen, att det var Istaahil som skulle fly. Huset såldes. Pengarna gick till smugglaren som först tog henne till Nairobi. Där fick hon vänta i många månader tills smugglaren skaffat flygbiljetter och ett falskt pass.

Väl i Sverige fick hon asyl, det får numera alla asylsökande från Mogadishu. Hälften av alla somaliska asylsökande är kvinnor.

DN
Bild

Varför just Sverige? Finns det lappar uppsatta i Somalia, om ett land på andra sidan jordklotet där allting är gratis?

Detta är verkligheten: Ingen av dessa somalier kommer någonsin att bli integrerade, accepterade eller några lönande skattebetalare. Varför? Ingen företagare vill anställa dem. Inte med den analfabetismen, sederna/kulturen, klanmentaliteten, slöjkläderna (chador)/islams krav i bagaget. De är och förbli en livslång ekonomisk belastning för svenska skattebetalare, oavsett hur mycket Lena Sundström tjuter om annat.

Som ett brev på posten lär vi snart få se en twittrande Lena där hon surar bakom sina sedvanliga floskler om grumligt vatten, omänskligt mm..

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt