måndag 7 februari 2011

Farstamannen åtalas för övergrepp mot 13 småflickor

PEDOFIL Farstamannen har sedan 2006 lockat till sig flickor 6-11 år gamla, in i trappuppgångar och portar och ofredat dem grovt. Bland annat har han tvingat flickorna att utföra oralsex på honom sedan han knutit en ögonbindel för deras ögon. Han har varit verksam i Hökarängen, Spånga, Farsta, Rågsved samt i ett fall Uppsala.

Söderortspolisen tillsatte därför sommaren 2010 en särskild kommission med tre utredare som arbetade heltid med att försöka hitta gärningsmannen. Han greps sedan i juli efter att några 15-åringar slagit larm om att han närmat sig barn. Han hade då en kamera med sig och i den hittades material som tydde på grövre brott. Vid en husrannsakan i hans lägenhet hittades material som visade på flera fullbordade våldtäkter mot småflickor från hela Stockholms län och i andra delar av Sverige. 180 filmer beslagtogs i hans bostad. På en del av filmerna förekommer han själv vid övergreppen. Trots det  nekade gärningsmannen till en början. Nu erkänner han allt.

Åtalad

  • Salar Mahmoud Hassan, född 1976-03-15 och mantalsskriven i Farsta.

Åtalspunkterna gäller grov våldtäkt mot barn, grova sexuella övergrepp mot barn samt sexuella ofredanden mot 13 flickor. Ytterligare fyra flickor som förekommer på filmerna har man inte kunnat identfiera i nuläget.

Salar Mahmoud Hassan genomgår för närvarande en rättspsykiatrisk undersökning (RPU) vid rättspsykiatriska kliniken i Huddinge.

Domstol

Södertörns tingsrätt, [mål nr kommer]

Media

Expressen

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt