onsdag 9 mars 2011

The Wife Whisperer

INSÄNDARE Känner ni till den fantastiske Cesar Millan och hans TV program om hundar? The Dog Whisperer. Genom ett trollslag får han ”omöjliga” hundar att bli harmoniska och glada och precis lika glada blir alla ”omöjliga” hussar och mattar. – Aldrig brukar han våld mot hundarna. Aldrig. – Han använder kärlek och i 100% av fallen är det faktisk hussarna och mattarna som omedvetet snurrat till det.

Ponera nu en etnisk svensk man som håller sig med fyra stycken hon-hundar i sin lägenhet. Han är missnöjd med deras ”vilda och ouppfostrade” beteende. – Han får en dag för sig att han skall fostra dom som en muslimsk man både får och skall fostra sina hustrur.

- Först tar han ett rakblad och skär av blygdläpparna på hundarna. Han sätter på dem svarta täcken med hål för ögonen vid promenader.  Täckena stramar över benen så att inte hundarna skall springa "vind för våg".  Han skäller och skriker på dem ”när de inte sköter sig” När det inte hjälper honom låser han in dem i var sin garderob helt ensamma ”där de får tänka över sina synder” – När inte heller det hjälper i hans uppfostran ingår även slag, även med en speciellt införskaffad käpp för ändamålet. Han slår dock aldrig hundarna i ansiktet eftersom det är fel. Det får inte heller bli synliga märken eller börja blöda.

Eftersom vi otrogna har vi en annan uppfattning om hur man behandlar medmänniskor och levande varelser, så blir det sannolikt en kulturkrock. Ett sk ”vi och dom” fenomen som PKiterna ofta är mycket uppmärksamma på.

Vad tror ni skulle hända med den mannen i vår fördomsfulla kultur? – Jag tror inte att han hamnar i fängelse, jag tror istället att han i vår kultur prövas i en domstol och döms till att genomgå  en ”liten sinnesundersökning” och hamnar sedan nerdrogad i nån slags sele i ett dårhus på obestämd framtid.

- Kvinnomisshandel är en hel vetenskap inom islam som tas på stort allvar. Söker man på ”Wife beating in Islam” i Google så dränks man av olika mer eller mindre förvirrande regelverk, det skall tas hänsyn till traditioner, haditerna, sharia och koranen. – Ofta är uppgifterna motsägelsefulla.  Det kryllar nämligen av självutnämnda Wife Whisperers på nätet och teorierna är många. – Det det en massa evighetsdebatter om ”hur” man skall slå sin kvinna, ”hur” småflickor skall omskäras, ”hur” man skall stena folk osv. Det är väldigt mycket ”hur” i Islam. Detta ”hur” har debatterats i över 1600 år av självutnämnda viktiga män i lustiga hattar som kommer att diskutera ”hur” även om 1000 år till. – Någon ”utveckling” kommer vi däremot aldrig att få se. – När muslimer debatterar islam så handlar det bara om ”hur” aldrig ”om” eller ”varför” och de kommer aldrig att sluta debatten heller.

Här nedan är länk till en av alla självutnämnda Wife Whisperers på nätet, – det finns hur mycket kunskap som helst även på youtube för den intresserade i ämnet: – Jag lägger in en pedagogisk sk klick-länk åt de som är DN-skadade eller inte vill förstå ordentligt av olika PK- skäl.

http://www.youtube.com/watch?v=iWGA8i6scYY&feature=related

En Wife Whisperer är lätt att känna igen, även på avstånd. De har nämligen ofta en sån där hatt på huvudet. – En likadan som du själv genast tog av dig när du såg dig själv i badrumsspegeln på nyårsdagens morgon. – För att inte verka partisk i ämnet så låter jag även en erfaren muslimsk hustru komma till tals. – http://www.youtube.com/watch?v=wvavRR9UU7U&feature=related

Varför tillåter svenska feminister invandrarmän att behandla ”sina” kvinnor på ett sätt som de aldrig skulle tillåta om det handlade om hundar?

Nogger White



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt